“57% van de bezoekers zal een webshop verlaten als ze langer dan 3 seconden moeten wachten op het laden van een pagina.”

Aldus Google. Genoeg reden om binnen dit digitale tijdperk te concluderen dat snelheid enorm belangrijk is. Met snelheid leg je namelijk de basis voor de beste User Experience (UX). En een web app is volgens ons hét middel om dit te realiseren, lees verder om te ontdekken waarom..
UX is iets heel persoonlijks voor elke bezoeker en daarom voor iedereen anders. Een UX die aansluit bij jouw klanten en potentiële klanten leidt tot een hogere conversie, een hogere omzet en snellere groei van jouw e-commerce omzet. Met UX heb je hét middel in handen om je te onderscheiden van je concurrenten. Door de juiste combinatie van snelheid, gemak en goede content loop je ver vooruit op die concurretie. Om dit technisch te realiseren heeft Google een nieuwe techniek ontwikkeld die ook door Magento wordt ondersteund, genaamd: Progressive Web Apps (PWA).

Dit is simpel gezegd een hybride webshop:  een combinatie tussen website en native app. The best of both worlds en ook nog eens razendsnel. In e-commerce wereld is het een veelbelovende trend en wij zijn er trots op dat wij met deze innovatieve technologie onze klanten kunnen bedienen en daarmee hun klanten een superieure gebruikerservaring geven.


In onderstaande video leg ik namens Experius haarfijn uit hoe deze innovatieve technologie van web apps, een bijdrage zal leveren aan het bieden van de juiste UX voor al jouw bezoekers. Want een goede user experience is dan wel het doel, ik leg je graag uit hoe je het middel web apps hiervoor kan inzetten!

Bekijk de video over web apps en user experience hier: 

 

 

 

Voorbeeld zien van een web app?

Show me the ... shop! Zeker, bekijk de webshop van high-end retailer Eleganza die we als web app hebben opgebouwd en ervaar de razendsnelle UX zelf. 

Bekijk de shop hier

Nog niet overtuigd of wil je verder met me in gesprek? Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op voor een afspraak!

 

Casper Verhorst

E-commerce consultant

Mail casper.verhorst@experius.nl

Phone 030-8200238