Emerce DARE 2019

Geschreven door Thierry van Trirum,

28 oktober 2019

Dinsdag 15 oktober waren onze designers aanwezig bij Emerce Dare 2019. Tijdens dit event gaven verschillende creatives, zoals Liza Enebeis (Dumbar) en Erik Kessels (KesselsKramer), inzicht in hun werkwijze, projecten en de lessen die ze daarbij geleerd hebben. Tijd voor een korte terugblik op deze dag!

Lees verder

Eerste Progressive Web App (PWA) live op basis van Magento PWA Studio

Geschreven door experius,

24 oktober 2019

Sinds 22 oktober 2019 staat de eerste PWA webshop gebouwd met Magento PWA Studio live. Fashion retailer Eleganza gaf opdracht aan Experius voor deze webshop. Experius is hiermee het eerste bureau in Nederland die een PWA met Magento’s PWA Studio live zet.

Lees verder

Waar vind je Experius op MagentoLive Europe 2019?

Geschreven door experius,

15 oktober 2019

Nog precies één week en dan is het zo ver: MagentoLive Europe 2019! En dit jaar vind het event voor het eerst plaats in ons kikkerlandje. Zoals je in ons vorige blog hebt kunnen lezen, biedt MagentoLive Europe je de mogelijkheid om in contact te komen met Europese marktleiders en de grootste pioniers in e-commerce.

Lees verder

De optimale bevestigingspagina voor je webshop

Geschreven door experius,

27 september 2019

Na een inschrijving of aanvraag zien bezoekers vaak een standaardbericht als: 'Je formulier is succesvol verzonden'. Prima natuurlijk, maar daar is ook alles mee gezegd. Hoe zorg je dan wél voor een goede bevestigingspagina?

Lees verder

Die Pioneers auf Tour

Geschreven door experius,

20 september 2019

Met het Pioneers Team een hele week verkassen naar een leuke plek, om daar in alle rust hetzelfde te doen (en misschien een beetje meer) als tijdens een normale werkweek: hard werken, hard chillen en hard genieten. In deze blog lees je hoe ons dat verging, wat we ervan opgestoken hebben en wat jij er eigenlijk aan hebt als klant van Experius.

Lees verder

Mis het niet! MagentoLive komt naar Nederland.

Geschreven door experius,

4 september 2019

In oktober is het weer zover: het grootste Magento evenement van Europa vindt plaats! Dit jaar wordt extra speciaal:  de tweede editie van MagentoLive Europe komt namelijk naar ons eigen kikkerlandje. Wij vertellen je wat je kunt verwachten en welke presentaties je zeker niet mag missen. 

Lees verder

Magento blijft leider binnen Gartner's Magic Quadrant!

Geschreven door experius,

2 september 2019

De  marktcijfers van thuiswinkel.org liegen er niet om: e-commerce groeit. Nederlandse consumenten hebben in 2018 23,7 miljard euro uitgegeven bij webwinkels. Dit is een groei van 10% ten opzicht van het jaar ervoor.

Lees verder

Vliegensvlug van back naar front

Geschreven door experius,

15 augustus 2019

  Experius heeft weer een nieuwe module ontwikkeld: de Experius Product-Frontend-Link-in-Backend module. Een hele mond vol. Belangrijkste voordeel van deze module is dat het veel frustraties van de storemanager wegneemt. De module maakt het namelijk mogelijk om de net in de back-end toegevoegde producten, sneller en eenvoudiger terug te vinden in de front-end.  

Lees verder

5 redenen om met Dotdigital aan de slag te gaan

Geschreven door experius,

15 augustus 2019

  E-mail is belangrijk voor e-commerce. Bijna driekwart van de Nederlanders heeft minimaal één keer iets online gekocht naar aanleiding van een e-mail die ze van een webshop ontvingen. Dankzij de naadloze integratie van Dotdigital (voorheen Dotmailer) met Magento ben je in staat om waardevolle e-commerce data in te zetten voor e-mail marketing.

Lees verder