10 tips om klanten te verleiden tot het doen van een aankoop

Geschreven door experius,

25 februari 2020

Heb jij ooit een webshop bezocht en ben tijdens dit bezoek vertrokken zonder een aankoop te doen? Daar zal de webshopeigenaar flink van balen! Immers wil je als webshopeigenaar consumenten verleiden tot het doen van een aankoop. Toch bestaat de kans dat (potentiële) klanten jouw webshop verlaten zonder iets te kopen. Zonde! Hoe je dit kunt minimaliseren? Wij zetten een ...

Lees verder

Akeneo PIM 4.0: Tell me what's new!

Geschreven door Paddy Uduji,

14 februari 2020

Groot nieuws uit PIM land! Akeneo heeft vorige week tijdens de Akeneo Partner Summit 2020 in Parijs, Akeneo PIM 4.0 aangekondigd! Akeneo PIM 4.0 biedt verschillende nieuwe functies en performance verbeteringen die zijn ontworpen om jouw klanten een betere productervaring te bieden. Akeneo PIM 4.0: new and improved!

Lees verder

Magento Routeplanner module voor Directplant

Geschreven door experius,

10 februari 2020

Bezorg jij ook zelf jouw producten en wil je dit efficiënt organiseren voor webshop orders? Voor Directplant hebben wij een maatwerk module ontwikkeld die met de orders uit Magento en met behulp van een online routeplanner een efficiënte route uitstippelt voor de chauffeurs. 

Lees verder

Dit wil je niet missen op de Webwinkel Vakdagen!

Geschreven door Casper Verhorst,

16 januari 2020

Nog precies twee weken en dan is het zo ver: de Webwinkel Vakdagen 2020. Met jaarlijks ongeveer 13.000 bezoekers, 280 exposanten en 200 lezingen en keynotes is dit dé ontmoetingsplaats voor de e-commercebranche.  Zie je door alle lezingen, keynotes en toffe stands door de bomen het bos niet meer? Wij delen graag enkele interessante lezingen met je die je zeker niet mag ...

Lees verder

Amazon komt naar Nederland: ben jij er klaar voor?

Geschreven door Karen Bertaux,

9 januari 2020

Waar vanaf 2014 op Amazon.nl alleen e-books en e-readers werden verkocht, komt daar vanaf begin dit jaar verandering in. Het is je namelijk vast niet ontgaan dat Amazon met een volledig assortiment naar Nederland komt. Spannend! Want wat kun je van deze move verwachten?

Lees verder

Klaar voor het nieuwe jaar!

Geschreven door experius,

19 december 2019

Wie zich in e-commerce begeeft, kan er niet onder uit: de e-commerce trends en ontwikkelingen die voorspeld worden voor 2020. Met nadruk op voorspelling, want waar de ene ontwikkeling zich voortzet als échte trend, halen sommige ontwikkelingen de finishlijn niet. Wij zochten uit wat volgens ons de vijf belangrijkste en leukste trends zullen zijn voor komend jaar en hebben ...

Lees verder

Experius Podcast - Payment Solutions voor PWA

Geschreven door experius,

27 november 2019

Vanaf nu luister je vanuit je luie stoel, in de auto of in de trein naar de enige echte Experius podcast. In de eerste aflevering zijn Michiel van Werkhoven (CPO MultiSafepay) en Jordan Eisenburger (PWA Tech Lead Experius) te gast en staat het geheel in het teken van PWA.

Lees verder

Deelnemen aan e-commerce verkiezingen? DOEN!

Geschreven door experius,

21 november 2019

Van de Emerce100 awards tot de Shopping awards, in de e-commerce wereld word je nog nét niet overspoeld met prijsuitreikingen. En zeg nou zelf, deze awards zijn stiekem hartstikke leuk! Want zo krijgen webwinkeliers en andere e-commerce spelers zoals jouw bedrijf, de erkenning die ze verdienen.

Lees verder

Emerce DARE 2019

Geschreven door Thierry van Trirum,

28 oktober 2019

Dinsdag 15 oktober waren onze designers aanwezig bij Emerce Dare 2019. Tijdens dit event gaven verschillende creatives, zoals Liza Enebeis (Dumbar) en Erik Kessels (KesselsKramer), inzicht in hun werkwijze, projecten en de lessen die ze daarbij geleerd hebben. Tijd voor een korte terugblik op deze dag!

Lees verder