Web App - Galaxy Express Package

Er verandert veel. In deze tijd wordt e-commerce en online shoppen steeds relevanter en belangrijker om een relatie op te bouwen met klanten. Doordat e-commerce een belangrijkere rol gaat spelen, verwachten consumenten en zakelijke klanten ook meer dan ooit. Experius helpt jouw onderneming graag snel in te spelen op deze veranderingen.

Hoe doen wij dit? Door middel van Web Apps (Progressive Web App): de nieuwste technologie in e-commerce land, een webshop die het beste van het web en het beste van native apps combineert. Met een razendsnelle en superieure gebruikerservaring loop ook jij voorop.

''Wij zijn er trots op dat wij koploper mogen zijn als het gaat om deze technologie. Als eerste ter wereld hebben in oktober 2019 een volledig werkende PWA webshop live gezet op basis van Magento PWA Studio. En we zijn daarna niet stil blijven zitten, inmiddels zijn we aan ons derde project bezig, en met succes! We zijn continu bezig met het verbeteren van de oplossing, zelf maar ook samen met Magento. Als PWA Studio Maintainer zit ik dicht op de ontwikkelingen van PWA bij Magento en kunnen we als eerste nieuwe, relevante features doorvoeren in onze PWA Galaxy. ''  Jordan Eisenburger, TechLead PWA - Magento PWA Studio Maintainer.

PWA Experius logo 400x231

Razendsnelle web app in slechts 6 weken

Een webshop en een app in één: in 6 weken zetten we voor jou een gepersonaliseerde PWA webshop op in Magento 2.

Het is niet vanzelfsprekend om een web app op te zetten in 6 weken. Experius is koploper op het gebied van web apps in de Magento wereld. Je bent dus altijd up-to-date, maakt gebruikt van bewezen technologie en schakelt met de experts in web app land!

 

 

 

 

experius-galaxy-pwa-demo (1)
Experius-PWA-Progressive

Progressive

Werkt voor elke gebruiker ongeacht welke browser of welk device er gebruikt wordt. Omdat het gemaakt is met progressive enhancement als gedachtegang.

Experius-PWA-Internetverbinding-onafhankelijk

Schaalbaar

Als Magento blijft doorontwikkelen, blijft Experius doorontwikkelen, blijven onze klanten doorontwikkelen. Eigen inzichten, optimalisaties en nieuwe features, alles kan de komende jaren worden toegevoegd.

Experius-PWA-App-like

Naadloos

Vanwege de soepele paginaovergangen en het razendsnel laden van afbeeldingen en content voel PWA aan als een APP.

Experius-PWA-Installeerbaar

Installeerbaar

Staat gebruikers toe om de app toe te voegen aan hun homescreen. Ongeacht welke browser wordt. Je bent niet afhankelijk van Google of Apple of de app in de store mag komen.

Het resultaat

De Galaxy Express Package is een volledige web app met alle functionaliteiten die een B2B of D2C webshop nodig heeft. De backend is van Magento zoals vele dat gewend zijn, dit is uitgebreid met gebruiksvriendelijke features van Experius zelf.

Daarnaast is het design volledig op maat gemaakt voor jouw merk of onderneming. Ook maakt de API van Magento het mogelijk een web app eenvoudig te integreren binnen jouw systeemlandschap, denk aan koppelingen met ERP of PIM systemen. 

Kortom: ideaal voor de ondernemer die voor een scherpe investering een vernieuwend en toekomstbestendig online platform wil toevoegen. Een Galaxy Express package is al op te zetten in 6 weken!

 

experius-galaxy-pwa-demo-3

Voorbeeld bekijken? Eleganza ging je voor

Eleganza_Experius_homepage_klein (1)

Eleganza loopt voorop in hun markt. En daar willen ze graag blijven. Ook willen ze het groeiend aantal mobiele bezoekers goed bedienen. Eleganza koos daarom voor Magento 2 met een razendsnelle PWA frontend, gebouwd op Magento PWA Studio. De eerste in Nederland. En met succes!

Bekijk deze case

Yannick _Roling_experius

Yannick Röling

E-commerce Consultant

Phone Number0308200238
Email Addressyannick@experius.nl

Casper_Verhorst_Experius

Casper Verhorst

E-commerce Consultant

Phone Number0308200238
Email Addresscasper.verhorst@experius.nl