WIJ ZIJN EEN PARTNER IN E-COMMERCE

WIJ ZIJN EEN PARTNER IN E-COMMERCE

Wij werken samen met ambitieuze klanten, die geloven in een partnerschap. Onze kernactiviteit is het ontwikkelen en bouwen van vernieuwende B2B, D2C en B2C e-commerce platformen. 

Of het nou gaat om een Magento webshop, PIM systeem en/of een e-mail marketing automation platform. Voor elke e-commerce uitdaging een oplossing waarmee je voorop (blijft) lopen in jouw markt. 

icon_klantwaarde-1

KLANTWAARDE

Klantwaarde staat centraal, bij ons is dit geen cliché. Je ziet dit terug in de nauwe samenwerking, het directe contact tussen team en klant, het meedenken, het concreet sturen op verbeterpunten en een hoge NPS.

icon_gptw

GREAT PLACE TO WORK

Dit staat voor het hooghouden van werkgeluk voor al onze medewerkers. Geen hiërarchie maar zelfsturende teams en de focus ligt op persoonlijke ontwikkeling, coaching, vieren van successen en leren van fouten. Work hard, play hard.

icon_goeddoen

GOED DOEN

Wij staan klaar voor elkaar, voor de medemens en het milieu. Dit betekent dat we samenwerken met goede doelen, hulp bieden aan kansarme groepen en duurzaamheid intern stimuleren. 

Neem contact met ons op

HET TEAM

Met een ervaren team van 70 Experianen bouwen en onderhouden wij Magento webshops en e-commerce oplossingen. Dit doen wij voor B2B en B2C klanten in heel Nederland, waar wij heel graag mee samenwerken. 

Onze mensen gaan elke dag voor het leveren van doelgerichte oplossingen voor onze klanten. Met als belangrijkste drijfveer: klantwaarde. Wij houden de veranderingen in de wereld van e-commerce scherp in de gaten zodat de e-commerce oplossingen die wij ontwikkelen, meegroeien met wat de klant nu en in de toekomst nodig heeft. 

Ga naar onze werkenbij pagina

groepsfoto

GECERTIFICEERD EN GEKWALIFICEERD

Altijd up-to-date over de mogelijkheden die Magento biedt voor jouw webshop. Bij ons werken de beste Magento certified developers en daar zijn we trots op. Ook zijn we gecertificeerd partner van Akeneo (PIM) en Dotdigital (marketing automation). Zo sluit elk advies dat we geven aan bij de laatste e-commerce mogelijkheden en de wensen van jouw organisatie en jouw klanten.  

 

Dutchento Awards 2018-Prijsuitreiking-Experius-web-1

 

 

JOUW PARTNER IN E-COMMERCE

 

 

SFEERIMPRESSIE

IMG_6262
Webwinkel vakdagen
Foto 1
Great Place to Work award
Foto 13

 

 

WERK WAAR WE TROTS OP ZIJN

Een selectie van ons werk

Print.com
Print.com

Headless B2B Magento platform met een supersnelle bestelomgeving

Bekijk deze case
Facility Trade Group
Facility Trade Group

Magento B2B geïntegreerd met Exact Globe: 1 technische totaaloplossing

Bekijk deze case
Oblique
Oblique

Omnichannel B2C Magento: online luxe ervaren zoals in de winkel

Bekijk deze case
Bekijk nog meer cases

AWARDS & CERTIFICATEN

Yannick 3

Yannick Röling

E-commerce Consultant

Phone Number030-8200238
Email Addressyannick@experius.nl

Casper Verhorst

Casper Verhorst

E-commerce Consultant

Phone Number030-8200238
Email Addresscasper.verhorst@experius.nl