E-COMMERCE SYSTEM INTEGRATOR

E-COMMERCE SYSTEM INTEGRATOR

Experius helpt bedrijven om hun webwinkel te vertalen naar een passende e-commerce oplossing. Dit doen wij voor zowel B2B als B2C.

icon_klantwaarde

KLANTWAARDE

Klantwaarde is de eerste van onze drie visiepijlers. Hoger dan een 8 hierop scoren is onze doelstelling bij alles wat wij doen.

icon_gptw

GREAT PLACE TO WORK

Het zijn van een great place to work is de tweede visiepijler. Het is onze doelstelling dat het voor iedereen fantastisch is om bij Experius te werken.

icon_goeddoen

GOED DOEN

Experius verleent microkredieten aan ondernemers in ontwikkelingslanden, die minder kansen krijgen om hun bedrijven op te starten.

HET TEAM

We zijn een e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een ervaren team van 60 experianen bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland.

Bij ons werken enthousiaste Magento Certified developers die elke dag zoeken naar doelgerichte oplossingen voor onze klanten. Wij houden de veranderingen in de wereld van e-commerce scherp in de gaten zodat de webshops mee kunnen groeien met de laatste ontwikkelingen.

Zie  onze Werkenbij pagina voor meer informatie over onze cultuur en vacatures.

groepsfoto

SUCCESSEN VIEREN

Wij vieren successen! Zoals een livegang van een webshop, een nieuwe Experiaan, behaalde certificaten en vele andere successen. Bij ieder succes staan we stil en knallen we een fles champagne open.

 

patrick-champagne