IMG_20200201_164019 1

1 online platform waar alle klanten de planten kunnen krijgen precies op het moment dat zij ze nodig hebben. Magento 2 B2B Commerce.

Bekijk deze case
PPC onze cases 1 1

Een nieuw Magento 2 B2B e-commerce platform voor groothandel Plinten & Profielen Centrale (PPC) waar de klant snel en gemakkelijk kan bestellen.

Bekijk deze case
banner_reclameonline_magento_webshop def

Magento B2B en B2C platform met unieke product configurator om klanten á la minuut producten te laten bestellen en bewerken. Ingericht op meerdere internationale doelgroepen en zeer gebruiksvriendelijk.

Bekijk deze case
Bio Futura Case Experius take away ecommerce

Een klant met een duurzame missie: zo veel mogelijk plastics vervangen door duurzame alternatieven. E-commerce helpt ze door hun producten gemakkelijk door klanten te laten bestellen en als organisatie de switch te maken naar B2B verkoop. Magento 2 Webshop.

Bekijk deze case
EDG Media Klantcase header

Een snellere en stabielere Magento B2B e-commerce webshop, dat is het resultaat van de samenwerking tussen EDG Media, Hypernode en Experius.

Bekijk deze case
Header_Dijkstravereenigde_Experius_B2B_webshop

Magento 2 B2B platform met 18 webshops in één omgeving, verbeterde gebruikerservaring en efficiënt product informatie management.

Bekijk deze case
Boots_Experius_Magento

Migratie van Magento 1 Community naar Magento Commerce Cloud voor een internationaal topmerk in Health & Beauty. Van design tot realisatie in 4 maanden.

Bekijk deze case
Eleganza homepage (1) (1)

Voorop blijven lopen in de high-end fashion markt met een razendsnelle en superieure shopping ervaring door Progressive Web App (PWA) technologie. Van Magento 1 naar Magento 2 inclusief PWA Studio in 3 maanden.

Bekijk deze case
Facility Trade Group webshop

Een B2B sales en service portaal op basis van Magento 2 B2B Commerce

Bekijk deze case
Printdotcom-headless-commerce-experius

Een nieuw, innovatief en internationaal B2B printplatform voor print professionals. Een headless Magento 2 webshop boven op een custom back-end.

Bekijk deze case
Cake Supplies webshop

Een internationaal B2B platform op basis van Magento 2

Bekijk deze case
Gispen webshop

Een product-centered Magento B2B e-commerce platform

Bekijk deze case

Yannick 3

Yannick Röling

E-commerce Consultant

Phone Number030-8200238
Email Addressyannick@experius.nl

Casper Verhorst

Casper Verhorst

E-commerce Consultant

Phone Number030-8200238
Email Addresscasper.verhorst@experius.nl