Voor de twaalfde keer vindt het in 2018 belangrijkste e-commerce event van de Benelux plaats, de Webwinkel Vakdagen, georganiseerd op 24 & 25 januari in de jaarbeurs te Utrecht.

Het event is uitgegroeid tot dé ontmoetingsplaats waar vraag en aanbod in de thuiswinkelbranche elkaar ontmoet. Met een bezoek aan de Webwinkel Vakdagen verbreed en verdiep je je e-commerce kennis in één of twee dagen, wie wilt dat nou niet! Naast kennis vergaren is dit ook een mooie gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met maar liefst 11.000 vakgenoten. Met 200+ sprekers, 265+ exposanten en 10 keynotes is er voor letterlijk ieder wat wils.

De Webwinkel Vakdagen trok in 2016 een recordaantal bezoekers van 11.176. Dit jaar willen zij dat aantal natuurlijk minstens evenaren. Een overzicht van de verschillende thema’s die dit jaar behandeld worden vind je hier.  Dit jaar zijn er maar liefst 12 lezingzalen te vinden. Dit keer zijn de zalen niet meer per zone ingedeeld maar wordt in elke zaal een relevant thema behandeld, het volledige programma van de lezingen vind je hier.

EXPERIUS

Als Magento 2 trained solution Partner en officiële Magento Partner kunnen wij natuurlijk niet ontbreken op dit e-commerce event. Wij staan beide dagen met een eigen stand in het Magento Paviljoen. Voor meer informatie over Experius, Magento, B2B e-commerce, ERP-systemen, koppelingen etc. ben je van harte welkom bij onze stand!