Product Information Management voor e-commerce: onmisbaar als je wilt groeien 

In dit webinar legt onze e-commerce consultant Yannick Röling in 30 minuten uit hoe je door goed product information management jouw e-commerce strategie echt succesvol kan maken. Product informatie vormt de basis van een superieure gebruikerservaring voor jouw klanten en is daarom onmisbaar voor groei.  Daarnaast zorgt het voor efficiëntie in processen en tijdswinst voor jouw team. 

Maar hoe beheer je product informatie succesvol? Hoe ga je om met meertaligheid en verschillende producteigenschappen? Welke systemen (ERP, e-commerce platform) heb jij al in huis die je kunt gebruiken? Heb je een dedicated PIM systeem nodig? 

Wij geven je de antwoorden in dit PIM webinar op 30 juni in 30 minuten! Het webinar duurt van 14:00 tot 14:45 uur en is incl. 15 min Q&A. 

Ook deelt hij lessen en tips vanuit een jarenlange ervaring met het implementeren en optimaliseren van e-commerce platformen en het managen van product informatie in ERP, e-commerce systemen en dedicated PIM systemen. 

Schrijf je in voor dit webinar, laat je inspireren en ga direct aan de slag om jouw klant de beste gebruikerservaring te bieden en nog efficiënter te werken met jouw team!

Waar en wanneer?

📅 30 Juni 2020

🕑 14:00 - 14:45 uur

🌐 Zoom webinar

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, je kunt je niet meer inschrijven. Houd onze socials en nieuwsbrief in de gaten voor nieuwe events en kennisdeling over PIM!

 

Laat je informeren en inspireren door best-practices uit de e-commerce markt en krijg praktische tips om zelf met product information management aan de slag te gaan: 

  • Wat betekent betere product informatie voor jouw klanten?
  • Wat zijn de stappen om product informatie beter te managen?
  • Hoe zet je jouw  / een ERP systeem hiervoor in? 
  • Hoe gebruik je een e-commerce platform voor betere product informatie?
  • Wat levert een PIM systeem aan meerwaarde op en heeft jouw organisatie dit nodig?


Wij zien je graag tijdens het webinar op 30 juni!

 

Yannick Röling

E-commerce Consultant & CCO Experius

Heb je vooraf al vragen voor mij?
Stuur me gerust een e-mail, ik help je graag verder of neem de vragen live mee in het webinar!

Mail yannick@experius.nl

Phone 030-8200238