top 250 groeibedrijven 2018


Experius behoort tot de top 250 groeibedrijven van Nederland! Dit is gisteren bekend gemaakt tijdens de derde editie van nlgroeit. Een mooi evenement om samen met 300 ambitieuze ondernemers groeikansen te ontwikkelen en vooral heel veel van elkaar te leren. Ook Hare Majesteit Koningin Máxima en staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Mona Keijzer waren aanwezig en gingen met ondernemers in gesprek. “Voor ons allemaal is het belangrijk dat bedrijven groeien. Groeiende bedrijven creëren nu de banen en de welvaart van morgen,” aldus Koningin Máxima.

ONTMOETEN, ONTWIKKELEN EN VOORAL VEEL VAN ELKAAR LEREN 

Elke dag zetten wij een topprestatie neer en dit heeft zich vertaald naar een snelgroeiend bedrijf met een breed portfolio van succesvolle B2B en B2C e-commerce oplossingen. Het is daarom extra mooi wanneer wij de erkenning krijgen voor deze snelle groei en het werk wat wij doen. Inspirerend is het dan ook om succesvolle ondernemers te spreken die eveneens deze groei meemaken. NLgroeit is een mooi platform voor groeiondernemers, groeimentoren en bekende CEO’s van Nederland om samen groeikansen te ontwikkelen en vooral heel veel van elkaar te leren. Het is een ontmoetingsplaats voor ondernemers met een gezonde ambitie die willen excelleren met hun onderneming.

TOP 250 GROEIBEDRIJVEN 

De Top 250 Groeibedrijven bestaat uit de 250 Nederlandse bedrijven die de meeste groei in omzet en/of werknemers hebben laten zien in de periode van 2014 tot en met 2017. De top 10 is gebaseerd op zowel het aantal banen wat gecreëerd is als de relatieve werknemersgroei in deze periode. Beiden worden gemeten in Full-Time Equivalent (FTE). De Top 250 Groeibedrijven wordt jaarlijks gepubliceerd en is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van Prof.dr. Justin Jansen, Academisch Directeur van ECE en Professor Corporate Entrepreneurship aan RSM. Het ScaleUp Dashboard is een jaarlijks onderzoek naar Nederlandse snelgroeiende bedrijven.

CRITERIA 

De Top 250 Groeibedrijven onderscheidt zich van andere lijsten door de focus op personeelsgroei en omzet, waar anderen vaak alleen naar omzet kijken. De criteria waar scale-ups aan moeten voldoen zijn:

  • Minimale jaarlijkse groei van 20% in omzet en/of werknemers in de periode 2014-2017
  • Er moeten minstens 10 werknemers in dienst zijn en/of de omzet moet minstens 5 miljoen zijn in 2014.

Experius feliciteert de overige 249 bedrijven die tot deze lijst behoren. Ook dank aan nlgroeit voor de mogelijkheid om inspirerende en ondernemende gesprekken te mogen voeren met ambitieuze ondernemers. Wij zijn klaar voor de volgende groeistap!

 


 

 

Mail marketing@experius.nl

Phone 030-8200238