Nationaal onderzoek talentontwikkeling award 2018

Deze week zijn de resultaten van het PW. Satisaction nationaal onderzoek talentontwikkeling bekend gemaakt. Experius behoort tot de top 3 in de ICT sector!

Iedere dag een stapje beter is ons motto en dit ons is wederom gelukt. Onze Chief Happiness Officer Evelein Veenman zei vorig jaar:

‘Dit resultaat is voor ons een bevestiging dat wij ook op dit gebied goede stappen vooruit maken. Een mooie stijging ten opzichte van vorig jaar en uiteraard gaan we dit jaar weer ons best doen om ook op het gebied van talentontwikkeling elke dag een beetje beter te worden.’

Een jaar later staan we in de top 3 van talentontwikkeling in de ICT sector en in de top 5 van alle bedrijven die mee hebben gedaan. Een resultaat waar we met alle Experianen ontzettend trots op zijn!

 

Nationaal onderzoek talentontwikkeling 2018

 

Nationaal onderzoek talentontwikkeling

Met dit onderzoek  hebben we het Keurmerk Talentontwikkeling verdiend. Dit Keurmerk laat zien  dat wij experts zijn op het gebied van talentontwikkeling. De Keurmerk Talentontwikkeling Monitor is ontwikkeld door dr. Mirjam Baars, MBA van onderzoeksbureau SatisAction. In 2003 is zij gepromoveerd op onderzoek naar talentontwikkeling. In 2016 publiceerde zij het boek Leidinggeven aan talentontwikkeling. Mirjam Baars voert het onderzoek samen uit met drs. Nicole van Dartel, MA, mr. Jessica v.d. Bosch MBA en drs. Sandra Jansen Neeleman, MA.

Het onderzoek is gebaseerd op promotie-onderzoek van dr. Mirjam Baars, MBA. Het onderzoek van Mirjam Baars beoordeelt organisaties op de medewerkerstevredenheid en de arbeidsvoorwaarden. Daarnaast wordt er gekeken in hoeverre zij innovatief zijn en stimulans bieden aan voor de persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers. Dit onderzoek is gericht op bedrijven met 15-500 medewerkers.

 

Talentontwikkeling award

 

Experius, een great place to work!

Sinds de oprichting van Experius hebben we een hoger doel: een leidend voorbeeld zijn in gelukkig organiseren. De afgelopen jaren hebben we hier hard voor gewerkt en zeker in 2018 is dit doel meerdere malen vervuld! Het winnen van deze award draagt hier ook weer aan bij. Stap voor stap met z’n allen op weg naar meer werkgeluk. Belangrijk in talentontwikkeling is het neerzetten van een positief leerklimaat en een cultuur van veiligheid en vertrouwen. Iedereen heeft meerdere talenten en het is aan organisaties om deze talenten te stimuleren en faciliteren. In het artikel van PW. vertelt Evelien Veenman samen met de andere winnaars over de bijzondere initiatieven rondom talenontwikkeling. Bekijk het artikel hier.  


keurmerk talentontwikkeling 2018-1

Mail marketing@experius.nl

Phone 030-8200238