Na het toevoegen van verschillende tekst (cms) pagina's in de Magento webshop wordt het doorgaans een rommeltje in de hiërarchie aan de achterkant van de webshop. Ook het toevoegen van die pagina's wordt door Magento niet per se makkelijker gemaakt. De webshop beheerder moet met short- en html codes proberen om een pagina vorm te geven, iets waar de webshop beheerder vaak helemaal niet veel kennis van heeft om dit eenvoudig en snel te kunnen doen. Experius heeft twee modules ontwikkeld die de webshop eigenaar helpen bij het aanbrengen van structuur in de cms pagina's en bij het maken van cms pagina's.

 

CMS page module

Deze module helpt de webshop eigenaar om op een eenvoudige manier cms pagina's te ontwikkelen die passen bij de online uitstraling van de webshop. Er kunnen standaard templates en sjablonen gemaakt worden waar de eigenaar van de webshop alleen nog maar zijn of haar eigen tekst in hoeft te plaatsen. Het toevoegen van submenu's laat Magento ook niet toe. In de CMS page module van Experius wordt dit wel mogelijk gemaakt.
 

Vertalen

Naast dat het gemakkelijker wordt om structuur aan te brengen en om nieuwe cms pagina's aan te maken. Wordt ook het vertalen van pagina's gemakkelijker. Standaard moeten er in Magento steeds nieuwe pagina's aangemaakt worden voor een andere taal. Hierbij moet iedere pagina dus volledig opnieuw gemaakt worden voor een nieuwe taal. Met de CMS page module is dit niet meer nodig. Bij de CMS page module komt er dus niet één pagina voor iedere taal, maar kan één pagina vertaald worden in andere talen.
 

FAQ

Standaard in Magento is er geen mogelijkheid om een FAQ te ontwikkelen waarbij de antwoorden op de vragen direct verschijnen als men op de vraag klikt. De CMS page module maakt dit wel mogelijk. Experius heeft in deze module een standaard sjabloon ontwikkeld dat het mogelijk maakt om op een eenvoudige wijze een FAQ toe te voegen aan de webshop.

 

Experius Linkmanager

Deze module zorgt er voor dat er bijna moeiteloos een duidelijke structuur aangebracht kan worden in de pagina's door middel van hiërarchie. Daarnaast maakt de linkmanager het mogelijk dat de webshop eigenaar zelf de content in de webshop kan veranderen en aanvullen in sjablonen en templates die tijdens het project traject zijn ontworpen. Hierdoor is de kans op fouten kleiner. De webshop eigenaar hoeft alleen maar tekst en en afbeeldingen toe te voegen in de daarvoor bestemde blokken in de linkmanager. Daarnaast wordt bij de linkmanager, net als bij de CMS page module, het vertalen van pagina's vergemakkelijkt.

 

De CMS page module en de Linkmanager maken het voor de webshop eigenaar een stuk eenvoudiger om zelf verschillende pagina's aan de webshop toe te voegen zonder daarbij te moeten stoeien met lastige HTML codes. Ook is de overview van de pagina's in de back end van Magento een stuk overzichtelijker. Meer informatie over deze module en de implementatie ervan? Neem contact op met onze support medewerkers door te bellen naar 030-8200238 of te mailen naar info@experius.nl

Mail marketing@experius.nl

Phone 030-8200238