Magento heeft standaard geen offerte functionaliteit. Wat ons betreft is dit onmisbaar in ieder b2b verkoop platform. Daarom hebben we zelf een offerte module ontwikkeld voor Magento. Er zijn al een aantal modules op de markt maar deze voldeden ons inziens niet en beperkte ons in de flexibiliteit en naadloze integratie met ons B2B platform.

Onze offerte module biedt de mogelijkheid om snel op maat gemaakte offertes of aanbiedingen te doen aan nieuwe of bestaande klanten. De klant kan vervolgens op de offerte reageren of deze accepteren. Dit doen zij via een link die ze toegestuurd krijgen of via hun account in de webshop. Bij acceptatie wordt de winkelmand van de klant automatisch gevuld met de producten uit de offerte en de daarbij behorende aantrekkelijke persoonlijke prijzen. Waarna vervolgens het reguliere afreken proces kan worden doorlopen. De module heeft daarnaast ook de mogelijkheid om herinneringen te versturen.

Telefonische of persoonlijke afspraken kunnen ook in een offerte verwerkt worden. De B2B ondernemer kan in Magento handmatig offertes aanmaken en die ook vanuit Magento naar de klant communiceren. Op deze manier gaat het contact met de klanten niet verloren en kunnen er ondanks het ‘minder persoonlijke’ e-commerce platform toch nog veel individuele en directe afspraken met (vaste) klanten gemaakt worden.

De offerte module is onder andere goed voor:

  • Converteren van telefonische klanten.
  • Genereren van concrete leads van de orienterende klant
  • Een persoonlijke benadering

 

De Offertemodule van Experius zit standaard in het B2B Whitelabel van Experius. Daarnaast hebben we hem ook bij een aantal andere klanten geïnstalleerd. Bekijk hoe de offertemodule werkt bij onder andere Via-direct, Leijenaar en Veto .

Wilt u meer informatie over deze Magento Offertemodule of wilt u wellicht informeren naar de mogelijkheden om deze in uw webshop te implementeren? Neem dan contact met ons op via 030-8200238 of info@experius.nl

Mail marketing@experius.nl

Phone 030-8200238