Op maandag 23 januari werden de resultaten van de NRC Carrière Talent Monitor bekend gemaakt. Experius kreeg te horen dat we op plaats 6 geëindigd zijn in dit onderzoek! Dit betekent dat we behoren tot de top 10 van beste werkgevers van Nederland als het gaat om talentontwikkeling. Iedere dag werken we ontzettend hard om van Experius een Great Place to Work te blijven maken. We zijn dan ook ontzettend trots op dit resultaat.

 

Dit resultaat is voor ons een bevestiging dat wij ook op dit gebied goede stappen vooruit maken. Een mooie stijging ten opzichte van vorig jaar en uiteraard gaan we dit jaar weer ons best doen om ook op het gebied van talentontwikkeling elke dag een beetje beter te worden.

- Evelien Veenman (Chief Happiness Officer).

 

Het Onderzoek

Het NRC Carrière Talent evenement, dat in Amsterdam werd georganiseerd, stond in het teken van talentontwikkeling. Prof. Dr. Lidewey van der Sluis van de Nyenrode Business University sprak over talentontwikkeling, waarna Prof. Dr. Mirjam Baars van SatisAction voor het vijfde jaar op rij de onderzoeksresultaten presenteerde en de Awards voor de beste werkgevers uitreikte. Het onderzoek van Mirjam Baars beoordeelt organisaties op de medewerkerstevredenheid en de arbeidsvoorwaarden. Daarnaast wordt er in het Nieuwe Helden Onderzoek gekeken in hoeverre zij innovatief zijn en stimulans bieden aan voor de persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers. Dit onderzoek is gericht op bedrijven met 15-500 medewerkers.

 

Experius GPTW

Sinds de oprichting van Experius richten wij ons op twee visiepijlers; klantwaarde en het zijn van een Great Place to Work. Met een steeds groter wordend team wordt het een steeds grotere uitdaging om het iedereen naar de zin te maken. Die taak verdient een permanente rol en is inmiddels ingevuld door onze Chief Happiness Officer. Naast recruitment werkzaamheden is zij degene die zich richt op het maken van een Great Place to Work en dus het medewerkersgeluk. Zij houdt met iedereen contact en zorgt ervoor dat iedereen gelukkig is, want wanneer je gelukkig bent in wat je doet, is de kans op succes (en dus het realiseren van klantwaarde) vele malen groter. Daarnaast is een gelukkige medewerker ook nog eens hartstikke aanstekelijk!

 

 

 

Mail marketing@experius.nl

Phone 030-8200238