UPDATE: Op 13 oktober kreeg Experius te horen dat we op plaats 32 zijn geëindigd met 336% groei. De aanvoerder van de lijst was wederom Catawiki met een groeipercentage van 3676%

 

Dit jaar is Experius voor de tweede keer genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50. In deze lijst worden de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland opgenomen. Hiermee is Experius ook direct genomineerd voor de internationale Fast 500 lijst. Op donderdag 13 oktober wordt de uiteindelijke ranking feestelijk bekend gemaakt in Amsterdam.

 

Vorig jaar eindigde Experius op de dertigste plek in de ranking. Dit jaar is Experius enorm hard gegroeid, met een nieuw pand en veel nieuwe Experianen. Ook heeft Experius veel nieuwe klanten mogen verwelkomen en hebben we zelfs een 'awardwinning' webshop gebouwd voor meubelgigant Gispen. Met de groei die Experius ook dit jaar weer door heeft gemaakt blijft het zijn van een Great Place to Work van groot belang. Trots zijn op wat we maken is daarbij van groot belang. Deze nominatie is daarvan een mooie externe bevestiging.

 

experius-fast50-deloitte

 

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmaleider van de Technology Fast50: “In de lijst van genomineerden zien we dat de gemiddelde omzet hoger is dan in voorgaande jaren. Tegelijkertijd zien we veel ondernemingen die eerder in de top50 zijn geëindigd en die daarmee laten zien dat ze hun snelle groei weten vast te houden. De softwareondernemingen zijn dominant in aantal dit jaar. Ook is er een diversiteit aan proposities en verdienmodellen met een innovatief karakter.”

 

Over de Deloitte Technology Fast50

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2012 - 2015). Bedrijven die korter bestaan, kunnen meedoen aan het Deloitte Technology Fast50-programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. De genomineerden van de Rising Star-categorie worden op maandag 12 september bekendgemaakt. De deelnemers zijn afkomstig uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten.