Leestijd: [est_time]

Voor wie?

Op 10 mei 2017 vindt de 9de editie van het e-commerce event Meet Magento in Nederland plaats. Meet Magento is bedoeld voor bedrijven die een volgende stap willen maken op E-commerce gebied en hiervoor de software van Magento overwegen in hun beslissing. E-commerce, IT, marketing managers & DGA’s kunnen kennis maken met de verschillende Magento partners. De Magento partners kunnen hen begeleiden bij het bouwen van een Magento webshop, of het uitbreiden daarvan. Daarnaast geven verschillende toonaangevende Magento partners en e-commerce marktleiders tips & tricks voor (beginnende) (Magento) developers.

 

Wat te verwachten?

Tijdens het Meet Magento event, dat gehouden wordt in DeFabrique in Utrecht, staan de volgende hoofdthema’s centraal:

 • Discover Magento:
  Magento is de meest gebruikte software ter wereld. Het event wordt georganiseerd om descisions makers te helpen goed geïnformeerd en geïnspireerd de volgende stap te kunnen zetten op Magento gebied.
 • Advance your business
  Tijdens het event zijn er sprekers van over de hele wereld aanwezig om hun succesverhalen, cases, visie’s en uitdagingen met de gasten te delen. Denk hierbij aan merken zoals, Bol.com en Heineken.
 • Create Great Tech
  Dit gedeelte is vooral voor Developers. Er worden verschillende workshops en sessies gegeven door champs uit de Developers scene. Naast informatie vergaren is dit een mooie plek om mensen te ontmoeten.

 

Na afloop van een hele dag vol interessante sessies en cases van (inter)nationale sprekers, is het tijd voor een spetterende afterparty. Tijdens deze afterparty is ook het moment waarop de uitreiking van de Meet Magento Awards plaats zal vinden, de beste Magento bedrijven in Nederland zullen beloond worden voor het harde werk van afgelopen jaar.
Meer dan 40 bedrijven, webshops en hun teams hebben hun werk ingezonden om kans te maken op een Award. De vierkoppige jury bestaande uit Hans Voorn, digitaal marketeer & auteur Emerce, Dirk Jan Vis, Ecommercenieuws.nl, Sjoerd Walinga, Usability expert van Concept7 en Ray Bogman, Technisch Directeur van Supportdesk, bekend als Magento ‘dokter’ & auteur van het boek ‘Magento 2 cookbook’ hebben uiteindelijk voor 5 categorieën een aantal genomineerden uitgekozen.

 

De vijf categorieën op een rijtje:

 • Magento Community
 • Magento Enterprise
 • Magento innovatie
 • Magento Community project
 • Magento 2

Experius is genomineerd voor twee categorieën, namelijk Magento Enterprise (FitForMe) en Magento community project (Mage2gen). Tot en met 7 mei kan iedereen stemmen op zijn favoriet in deze categorieën. Wij zullen het zeer op prijs stellen als jullie voor 7 mei een stem uitbrengen op de categorieën waar wij voor genomineerd zijn via: www.meet-magento.nl/awards

 

Experius op Meet Magento

Natuurlijk zijn wij net als vorige jaar, dit jaar ook aanwezig op het Meet Magento event. Als vooraanstaand Magento partner met volledige focus op Magento ontwikkeling, design, UI/UX etc. staan wij voor geïnteresseerden klaar in loods 6 (stand 6). Met 42 medewerkers onderhouden en bouwen wij Magento (2) webshops, elke dag staan deze medewerkers klaar voor onze klanten.

 

Koop nu je tickets!