Afgelopen week, op 11, 12 en 13 mei, vonden Exact Inside en Meet Magento plaats. Experius was bij beide evenementen aanwezig en doet kort verslag van deze week met als hoogtepunt de Meet Magento Award voor onze klant Gispen.

Meet Magento 2016

Ieder jaar is Meet Magento weer een grote happening in Magento-land. De grootste Magento partijen komen bij elkaar om nieuwe klanten binnen te slepen en interessante sessies bij te wonen in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar stond Meet Magento, nog meer dan vorig jaar, in het teken van Magento 2. Ben Marks 'Magento Evangelist' sprak over de roadmap en gaf een update over Magento 2. Daarnaast waren er nog vele sessies over allerlei aspecten die de Magento webshop uit kunnen breiden en verbeteren. Op de website van Dutchento zijn verschillende presentaties terug te vinden.

Derrick_MeetMagentoDoctor

Meet Magento Awards

Onze klant Gispen was een van de winnaars van de Meet Magento Awards. Gispen is een meubelgigant voor zowel de consument als de ondernemer. In de webshop zitten veel functionaliteiten om de beleving voor iedereen optimaal te maken. Zo is een consument vaak op zoek naar een product, terwijl de ondernemer op zoek is naar de complete inrichting van het kantoor. Gispen biedt het allemaal en dit moest op een heldere manier vertaald worden in de webshop. Het juryrapport voor Gispen kwam uit op een 8 gemiddeld. Met name over het design was de jury zeer te spreken. Ook de offertemodule en de chatfunctie vielen bij de jury in de smaak.

 

Exact Inside 

Experius werkt veel samen met Dealer4Dealer een Exact partner en specialist op het gebied van koppelingen tussen Magento en Exact Globe of Online. Vorig jaar is tijdens Exact Inside de 'Experius B2B-webshop' geïntroduceerd deze is in samenwerking met Dealer4Dealer tot stand gekomen. Experius bouwt de Magento webshop en Dealer4Dealer verzorgt de koppeling met Exact. Yannick heeft voor de verschillende Exact partners een presentatie gegeven over de functionaliteiten van de webshop en de ervaringen die wij hebben opgedaan met de koppeling in combinatie met Magento.

Volgende week is Experius aanwezig bij Emerce live. Ook hier zullen we weer uitgebreid verslag van doen.