kerstdiner experius 2018


Hi! Graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Sacha en sinds vorige week heb ik de eer mezelf de eerste Marketing Communicatie Specialist van Experius te noemen! Met trots draag ik deze titel en ik kijk er heel erg naar uit om aan de slag te gaan voor Experius. Op dit moment is de dynamische wereld van e-commerce nog onbekend terrein voor mij, maar ik weet zeker dat in samenwerking met mijn ervaren mede-Experianen dit heel snel goed komt! 

Mijn passie voor marketing en communicatie begon tijdens mijn studie International Communication & Media. Ik heb in mijn derde jaar stage gelopen bij een jong en hip marketingbureau in New York City. Na mijn afstuderen kwam ik terecht in een heel andere branche; ik werd gevraagd als marketing communicatie medewerker bij een vooraanstaande oogkliniek. De formele medische sector en het onderwerp ogen spraken mij in eerste instantie niet heel erg aan. Toch vond ik het uitdaging om mij te verdiepen in een onderwerp waar ik niks vanaf wist. Ik heb daarom in een paar jaar tijd een flinke professionaliseringsslag gemaakt met de marketing en externe communicatie; passend bij de dienstverlening, doelgroep en omvang van de organisatie.

MIJN BUCKET LIST 

Ik weet niet of het de leeftijd was (quarter life crisis?) of dat het gewoon tijd was voor een nieuwe uitdaging, maar ik had voor mijn 29ste verjaardag een bucketlist gemaakt. Een van de belangrijkste punten op mijn ‘30 things to do before you turn 30’  lijst was een inspirerende en vooral leuke nieuwe baan vinden. Een positieve werkplek met enthousiaste collega’s: a great place to work. Tijdens mijn eerste bezoek aan Experius was ik direct verkocht. Zodra je het kantoor binnenloopt hangt er een open en relaxte sfeer. Toen ik mijn contract tekende werd ik ook uitgenodigd voor het Experius kerstdiner. Dit was een gezellige en geslaagde avond waar ik de kans kreeg om mijn nieuwe collega’s wat beter te leren kennen. Iedereen die ik die avond heb gesproken sprak met veel enthousiasme en trots over Experius. ✓ - Check voor mijn eerste doel op mijn bucketlist!

EXPERIUS NEXT LEVEL

Experius is een van de snelst groeiende technologie bedrijven in Nederland. Dit dankzij alle hardwerkende professionals die elke dag weer een top prestatie neerzetten om de klantwaarde te verhogen. Experianen blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en elke dag zoeken zij naar doelgerichte oplossingen voor hun klanten. En dit allemaal terwijl Experius ook nog goed doet via het verlenen van microkredieten aan ondernemers in ontwikkelingslanden.

Als Magento Professional Partner onderscheidt Experius zich van de markt door verschillende e-commerce oplossingen te ontwikkelingen voor B2B en B2C. Dit heeft zich vertaald in een breed portofolio van succesvolle online e-commerce oplossingen. In vijf jaar tijd heeft Experius de nodige erkenning gekregen voor de snelle groei en het werk dat zij doen: uitgeroepen tot de top 10 beste bedrijven in E-commerce 2017, vijf jaar op rij FD Gazellen Award, drie keer achter elkaar de Deloitte Fast 50 en tot twee keer toe de Meet Magento Award voor de Magento Community!

Het werd dus hoog tijd dat de marketing en communicatie ook op een hoger niveau werd gebracht. Als marketing communicatie specialist wil ik jullie op de hoogte houden van alle mooie projecten waar wij elke dag hard aan werken. Maar ook relevante trends op het gebied van e-commerce zal ik met jullie delen. Mijn doel is dat Experius ‘top of mind’ bij jullie is. Ben je benieuwd hoe mij dit af gaat de komende maanden? Hou dan onze website, blogs en social media goed in de gaten!