Header Magento live 2019 blogIn oktober is het weer zover: het grootste Magento evenement van Europa vindt plaats! Dit jaar wordt extra speciaal:  de tweede editie van MagentoLive Europe komt namelijk naar ons eigen kikkerlandje. Wij vertellen je wat je kunt verwachten en welke presentaties je zeker niet mag missen. 

 

Wat kun je verwachten op MagentoLive Europe 2019:

MagentoLive Europe biedt je de mogelijkheid om in contact te komen met Europese marktleiders en de grootste pioniers in e-commerce. Kom naar dit event en netwerk met toonaangevende merchants, partners en developers. Daarnaast zijn er verschillende live keynote-sessies van brancheleiders, merchant panels en workshops die je bij kunt wonen om kennis op te doen en inspiratie te krijgen voor jouw eigen e-commerce strategie. Genoeg redenen waarom je dit event niet mag missen, we zetten ze nog even voor je op een rijtje: 

  • Het is dé perfecte omgeving om te netwerken en interessante personen uit de e-commerce wereld te ontmoeten.
  • Wees er als eerste bij wanneer er wordt verteld over de nieuwste innovaties van Magento.
  • Raak geïnspireerd tijdens de key-note sessies en case presentaties. 
  • Kom meer te weten over de nieuwste technologische ontwikkelingen in de technical tracks. 
  • Spreek met het Experius team, met welke (nieuwe) ontwikkelingen kunnen wij jou verder helpen? 
  • MagentoLive Europe zal voorlopig niet meer naar Nederland komen. Een unieke kans! 
 •  

Wat je zeker niet mag missen op MagentoLive Europe 2019:

Jordan Eisenburger - blog2Technical Track: Start Your Own PWA Studio Journey - 22 oktober 14:30 uur 

De eerste talk die je zéker niet mag missen wordt gegeven door Experius PWA specialist, Jordan Eisenburger. PWA (Progressive Web App) is de volgende stap voor elke Magento webshop die voorop wil blijven lopen. Je wordt namelijk niet langer beperkt door de standaard Magento frontend-stack en developers hebben hierdoor de vrijheid om verder te gaan in flexibiliteit en snelheid. Waar moet je beginnen bij het bouwen van een PWA en welke valkuilen moet je vermijden? Onze eigen Jordan vertelt over zijn reis, best practices en valkuilen bij het ontwikkelen in PWA Studio. Sluit na zijn presentatie aan voor een drankje bij de Experius PWA stand op de Marketplace en stel je vragen aan Jordan! Alvast inlezen? Bekijk onze pagina over PWA.

 

Tanguy Meriadec - blog 2Commerce Strategies Track: Boosting Omnichannel And Cross-Border Experiences With PIM - 22 oktober 13:30 uur 

Obelink, Europa's grootste outdoor retailer, wil dezelfde ervaring uit de winkel aanbieden aan online klanten over de hele wereld. Om dit te realiseren kozen ze voor het Product Informatie Management systeem van onze partner Akeneo. Ontdek in deze gezamenlijke sessie hoe Obelink en Akeneo samenwerkten om een ​​uitstekend omnichannel-ervaring te bieden en dit succesvol uit te breiden naar nieuwe markten. Experius is gecertificeerd Akeneo partner, op onze stand beantwoorden we graag je vragen over wat je met PIM kunt bereiken voor jouw e-commerce strategie en omnichannel-omgeving. 

 

Dame Stephanie Shirley - blog 4Keynote - Mrs. Dame Stephanie Shirley

Een inspirerende keynote mag in dit lijstje niet ontbreken. 'Van vodden tot rijkdom’: Dame Stephanie Shirley arriveerde in Groot-Brittannië als minderjarige vluchteling, zonder begeleiding, en groeide op tot oprichter van FI Group Plc. Eén van de eerste freelance software en services bedrijven in Groot-Brittannië, waar vrouwelijke programmeurs welkom waren. Zij leerde dat het belangrijker is om mogelijkheden te creëren dan je te focussen op obstakels. Laat je inspireren door dit bijzondere verhaal! De precieze tijd en datum is nog niet bekend, je vindt het meest recente programma op de MagentoLive Europe website

En.. zien we jou daar? 

Zien we jou 22 en 23 oktober in de RAI Amsterdam voor MagentoLive Europe? Wij zullen er in ieder geval bij zijn. Als Magento Solutions Partner blijven we namelijk graag op de hoogte van het laatste platform en branche-nieuws zodat we onze klanten met up-to-date advies vooruit kunnen brengen. We zijn daarnaast Silver Sponsor en hebben een stand op de Marketplace. Wil je meer weten over MagentoLive, de presentaties en/of onze aanwezigheid, neem dan contact met ons op en houd vooral onze socials en website in de gaten.
 
Alleen is ook maar alleen: kom je samen met jouw team, dan zijn er speciale groepstarieven beschikbaar. Koop je namelijk 3 of meer tickets dan krijg je €50,- korting per kaartje. Een aantal Magento-merchants, retailers en merken komen zelfs in aanmerking voor speciale deelnemerskortingen. Wil je weten of je in aanmerking komt voor deze speciale tarieven / kortingen, meld je dan aan via de MagentoLive Europe website

Sfeerimpressie 

We weten dat veel mensen visueel zijn ingesteld, daarom tot slot nog een korte video van het event van vorig jaar in Barcelona.
Zo kun je gelijk al wat van de sfeer proeven!

 

 

Mail marketing@experius.nl

Phone 030-8200238