dotmailer e-mail marketing

 


 

E-mails die mensen wél willen lezen

E-mail marketing is al vijf jaar op rij het belangrijkste kanaal voor marketeers. Maar hoe zorg je dat je e-mail opvalt in een overvolle inbox? Biedt klanten relevante content door middel van nauwkeurig gerichte data-driven communicatie. Met e-mail marketing automation verstuur je de juiste boodschap, naar de juiste persoon op het juiste moment.  Hiermee vergroot je de open rate van je e-mails met maar liefst 26% (bron: Campaign Monitor).

Hoe werkt het? 

Met e-mail marketing automation stem je je communicatie af op de interesses en het gedrag van je klanten. Bijvoorbeeld door middel van gebeurtenissen oftewel 'triggers' kunnen e-mailberichten worden verstuurd. Triggers kunnen zijn: achtergelaten winkelwagens, een aankoop, verjaardagen, 'wish lists' of een nieuwe aanmelding. Het doel hiervan is een klant door de customer journey te begeleiden en tot actie aan te zetten.

Magento ❤️ dotmailer

Met de release van Magento 2.2.2 eind vorig jaar, is het nu mogelijk om persoonlijke en omzet verhogende e-mail campagnes te verzenden. Dankzij de integratie van dotmailer (een online e-mail marketing platform) met Magento kunnen webshops op een eenvoudige wijze e-mail marketing automation inzetten. Dotmailer stelt je in staat om waardevolle e-commerce data direct te synchroniseren met andere systemen zoals een CRM. Impliciete en expliciete data zoals bestelgeschiedenis, onlinegedrag en voorkeuren worden gebruikt om e-mails persoonlijker, relevanter en meer omzetverhogend te maken.

Waarom kiezen voor Dotmailer

Misschien maak je al gebruik van Mailchimp. Een prima tool, maar wanneer je webshop verder groeit kun je gaan denken aan een uitgebreider pakket met meer functionaliteiten. Eerder dit jaar bracht dotmailer nieuwe retargeting integraties uit, zo kunnen marketeers bijvoorbeeld een bepaald segment klanten retargeten via Facebook of Google AdWords. Naast professionele marketing automation software biedt dotmailer ook hands-on service. Dotmailer verzorgt de nodige templates en database inrichtingen, trainingen, directe telefonische support en toegang tot een groot actief partnernetwerk. 

 

Mail marketing@experius.nl

Phone 030-8200238