programmeren scholierenWouter (14 jaar) samen met developer Peter Keijsers
Toekomstige webdesigner en developer Wouter (14 jaar) heeft weer een bezoekje gebracht aan Experius! Samen met onze developer Peter Keijsers heeft hij een middagje gecodeerd en dit had hij erover te zeggen: 
 
Hoe vond je het om weer een dagje bij Experius mee te lopen?

"Heerlijk! Ik had er heel veel zin in om weer eens met een leuk doel te programmeren en met de mensen die er ook echt wat van af weten. Deze kans krijgen mijn leeftijdsgenoten niet vaak!"  

Wat hebben jullie gedaan en heb je nog iets specifieks geleerd?

"Wij hebben voor een webshop een navigatiebalk gemaakt met het logo, een winkelwagen en deels het menu. Ik heb geleerd dat je met Flexbox de elementen op de pagina niet alleen kan alignen in bijvoorbeeld het midden maar dat je ook de volgorde van de elementen kan bepalen."  

Waarom vind je programmeren zo leuk?

"Ik vind het oplossen van problemen heerlijk. Het is net alsof je de hele dag puzzelspelletjes speelt. Ook vind ik het leuk dat je gelijk het resultaat kan zien. Dat geeft me echt een goed gevoel."  

Hoe ziet jouw droombaan eruit?

"Het liefst zou ik bij zo'n bedrijf als (of natuurlijk bij ?) Experius willen werken en dan lekker de hele week programmeren en designen! Ik ben nu ook bezig met het bouwen van een website. Ik ben dan de hele dag bezig, maar het voelt alsof ik maar een half uurtje bezig ben geweest! Het is net alsof ik aan het gamen ben!" Benieuwd naar de projecten van Wouter? Bekijk ze hier: http://old.woutermissler.nl/ en http://tech-air.woutermissler.nl/  

Programmeren heeft de toekomst! 

Experius zet zich graag in om scholieren te enthousiasmeren voor de digitale wereld. Waarom wij dit belangrijk vinden lees je hier terug.

 

Mail marketing@experius.nl

Phone 030-8200238