Online verkopen aan zakelijke klanten = klantspecifieke prijzen. Een situatie als deze komt vaak voor: je hebt 2000 producten en 500 klanten, dat betekent dat je minimaal 2000 x 500 aantal klantspecifieke prijzen moet maken. Laat staan dat je ook nog acties wilt gaan inzetten. Dit kan en moet efficiënt te regelen zijn, zonder dat de ervaring op de webshop er onder lijdt. Daarvoor ontwikkelden wij deze oplossing, geschikt voor een groot assortiment en flexibel. Alle informatie wordt opgehaald uit de koppeling met het ERP systeem.

Hoe complexer de afspraken en hoe persoonlijker je de prijzen wilt maken, hoe meer resources je vraagt van het systeem. Magento kan deze resources bieden, maar dit betekent wel dat de webshop veel trager wordt. En dat is niet de bedoeling.


Onze klantspecifieke prijzen oplossing is geschikt voor een groot assortiment en flexibel: alle mogelijke combinaties zijn toe te passen: prijslijsten, prijsgroepen, afspraken per klant en acties per klant. Omdat we dit op de plank hebben liggen kunnen we het snel bouwen, maar het blijft maatwerk. Want wat onze klanten willen met klantspecifieke prijzen, zit niet out-of-the-box in Magento. Alle informatie wordt opgehaald uit de koppeling met het ERP systeem en die koppeling is met veel verschillende ERP systemen te leggen (bv: Exact Online, Mamut, Exact Globe, Navision). 

En voor jou? Voor jou is het een kwestie van prijzen aanpassen in je eigen administratiesoftware of ERP. En als er een nieuwe klant komt, kun je ook deze prijsafspraken snel toevoegen.

Met deze oplossing zorgen we er voor dat klantspecifieke prijzen snel en betrouwbaar werken en dat jouw webshop snel blijft.

Meer informatie over deze oplossing voor klantspecifieke prijzen? Neem dan contact met ons op!

Casper Verhorst

E-commerce Consultant

Phone 030-82002382

Email Address casper.verhorst@experius.nl