20190111--211023.425 P_6

Hoi! Ik ben Lisa en ik werk sinds een jaar op de marketingafdeling bij Nauta.com. Nauta is een importeur, groothandel en fabrikant van hang- en sluitwerk en brand- en inbraakwerende kluizen. Met inmiddels meer dan vijfenvijftig jaar ervaring voelen we ons nergens anders zo thuis als in veiligheid. In samenwerking met Experius zijn wij bezig met de ontwikkeling van een nieuw B2B e-commerce platform in Magento 2 gekoppeld aan een ERP en PIM-systeem. Een mooie uitdaging voor beide partijen.

Experius nieuwjaarsborrel 

Aan het einde van 2018 kwam er een mailtje binnen van Experius. Een uitnodiging voor de nieuwjaarsborrel in het nieuwe kantoor in Utrecht. Bij Nauta houden wij wel van een borrel en was de beslissing snel gemaakt. Op 11 januari ging ik samen met mijn collega’s Gerben en Arjan dan ook richting Utrecht. Voor mij de eerste keer dat ik naar Experius ging. Een nieuwjaarsborrel, de informele gelegenheid om iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen, maar voor mij de gelegenheid om Experius te leren kennen onder het genot van een hapje en drankje. Bij Experius is de nieuwjaarsborrel niet alleen het moment om het nieuwe jaar te vieren, maar ook het moment om successen te vieren.

Champagne moment IMG_20190214_105745

Na een interessante presentatie over het afgelopen jaar en het aankomende jaar van Experius, was het tijd voor het champagne moment. Tijdens het champagne moment werden er verschillende klanten gevraagd om hun succes verhaal van Experius te vertellen en daarbij een champagnefles te poppen. Het poppen van de fles champagne is bij Experius een bijzondere belevenis. Aan de andere kant van de ruimte wordt er een kapstok neergezet met daarop een roze gieter in de vorm van een poedel, ook wel bekend als de Mascotte van Experius. Als je tijdens het poppen met de kurk de roze poedel weet te raken win je €20,- of een VIP-lunch naar keuze verzorgd door Experius. Ik (als fan van alles wat roze is) had bij binnenkomst de roze poedel al gespot en met mijn collega Gerben een plan gemaakt om de roze poedel mee naar huis te nemen.

Game on! 

Inmiddels liep de borrel een beetje ten einde, en hadden we de roze poedel nog niet weten te bemachtigen. Totdat er ineens een tafel werd gepakt en er teams werden gemaakt om te beerpongen. Nu ben ik een 21-jarige die wel van een feestje houdt, dus kon ik een potje beerpong niet afwijzen. Het was een spannende en langdurende wedstrijd, maar uiteindelijk won team Nauta!

Als winnaar gingen wij natuurlijk niet met lege handen naar huis, maar met de roze poedel (sinds de komst bij Nauta genaamd Fluffy)! Het was een interessante en gezellig borrel waarbij ik veel over Experius te weten ben gekomen, maar ook van de andere klanten van Experius. Natuurlijk hopen wij dat we bij de volgende nieuwjaarsborrel ook een fles mogen poppen om zo de succesvolle livegang van onze website te vieren.

 

 

 

Mail marketing@experius.nl

Phone 030-8200238