Vitaalste bedrijf van Utrecht 2018


Pieter van den Hoogenband gaat ieder jaar op zoek naar het bedrijf dat het meest investeert in het vitaal houden van zijn medewerkers. Goed nieuws: wij maken kans om Het Vitaalste Bedrijf van Utrecht 2018 te worden! In oktober maakt Van den Hoogenband bekend welk bedrijf er met deze titel vandoor gaat. De winnaar van Utrecht neemt het aan het einde van het jaar op tegen de andere provinciale winnaars. Pieter van den Hoogenband maakt, samen met zijn mede-juryleden en met presentator Arie Boomsma, op 19 november in het DeLaMar Theater bekend welke winnaar zich ‘Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2018’ mag noemen. Vorig jaar werd Xcellent Het Vitaalste Bedrijf van Utrecht. Hopelijk mogen wij dit jaar het stokje van hen overnemen en het opnemen tegen de andere provinciale winnaars!

Over het Vitaalste Bedrijf 

Medewerkers die mentaal, emotioneel en fysiek veerkrachtig zijn, zijn gelukkiger. Ook zijn ze productiever, minder vaak ziek en voelen zich verantwoordelijker voor hun gezondheid en inzetbaarheid. Vitale bedrijven zijn daardoor van groot belang voor de economie van Nederland. Van den Hoogenband gaat, namens zorgverzekeraar ONVZ en MKB-Nederland, voor het zesde achtereenvolgende jaar op zoek naar Het Vitaalste Bedrijf van Nederland.

De jury van Het Vitaalste Bedrijf van Nederland bestaat, naast Pieter van den Hoogenband, onder anderen uit universiteitshoogleraar Gezondheid en Maatschappij Louise Gunning, hoogleraar Klinische Neuropsychologie Erik Scherder, en directeur MKB-Nederland Leendert-Jan Visser. Na de sluiting van de inschrijving wordt uit elke provincie een winnaar gekozen. De jury maakt samen met presentator Arie Boomsma maandag 19 november in het DeLaMar Theater bekend welke provinciale winnaar zich ‘Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2018’ mag noemen.