Een privacyverklaring opstellen voor op de website kan een hoop tijd in beslag nemen. Veiliginternetten.nl maakt het een ondernemer makkelijker door een privacyverklaring generator te bieden. Hiermee kan de ondernemer zijn online bezoekers transparantie bieden en voldoen aan de wetgeving.

Veiliginternetten.nl

Veiliginternetten.nl is een initiatief van het ministerie van Economische Zalen en het Nationaal Cyber Security Center. Op de website kunnen consumenten en bedrijven allerlei informatie vinden over hoe ze veilig kunnen internetten.

 

Privacyverklaring

Het plaatsen van een privacyverklaring op een website is verplicht op het moment dat een website persoonsgegevens verwerkt. Voor een webshop is het dus verplicht om een privacyverklaring in de webshop te zetten.

 

De generator op de website van veiliginternetten.nl helpt bij het maken van een verklaring die is toegespitst op de webshop. Bekijk hieronder het instructiefilmpje waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe het allemaal werkt.

Via deze link kunt u gratis en in een paar stappen een professionele privacyverklaring maken.

 

Wilt u meer weten over de beveiliging van uw Magento webshop? Lees dan ons artikel over Magento patches of neem contact met ons op via info@experius.nl of door te bellen naar 0308200238