Meer dan 490 bedrijven hebben dit jaar een FD Gazellen Award in ontvangst mogen nemen en Experius is er daar wederom één van!

 

FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards worden ieder jaar uitgereikt door Het Financiële Dagblad aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Per provincie wordt gekeken welk bedrijf het snelst groeide. De organisaties met de hoogste groei per categorie krijgen een Gouden Gazelle.

 

Utrecht

Van alle provincies scoort Utrecht dit jaar het minst goed op het aantal snel groeiende bedrijven. Dit is onverwacht omdat de provincie de hoogst opgeleide bevolking van Nederland kent en al meerdere keren is uitgeroepen tot meest competitieve regio van Nederland. Wellicht is die concurrentie wel een reden voor de gestage groei die de provincie Utrecht kent.

 

Experius

Experius weet in de provincie Utrecht wel te scoren. Voor het derde jaar op rij wint zij de FD Gazelle award en dit jaar zelfs met een 8ste plek! Het is niet de enige keer dit jaar dat Experius beloont wordt voor de groei die zij nog steeds doormaakt. Eerder dit jaar behaalde Experius de 30ste plaats in de Deloitte Technology Fast 50 ranking.

 

[ninja_form id=1]