Dutchento Awards 2018 - Prijsuitreiking (1)


Ieder jaar kunnen de meest prestigieuze Magento projecten een Dutchento Award winnen tijdens Meet Magento Nederland. Dit jaar was Experius voor maar liefst drie projecten genomineerd: Oblique in de categorie Best Magento B2C project en CakeSupplies & Facility Trade Group in de categorie Best Magento B2B project. Afgelopen vrijdag hebben wij samen met CakeSupplies voor het derde jaar op rij een Dutchento award in ontvangst mogen nemen! 

CAKESUPPLIES

NewCakes BV is een organisatie gespecialiseerd in verkoop en distributie van taartdecoratie producten voor de thuisbakmarkt, grootverbruiker en retail. Opgericht vanuit pure passie en groot geworden op basis van expertise en ervaring, kennen zij de markt als geen ander. In 2008 is Newcakes zich ook via de groothandel CakeSupplies actief gaan richten op de business-to-business markt. CakeSupplies levert kwaliteit en innovativiteit op elk gebied, in alle branches en in ieder seizoen. Met hun gigantische assortiment profiteert elke professional van hoogwaardige producten, direct uit voorraad geleverd.

 
INTERNATIONAAL B2B PLATFORM 

Om de internationale groei in het B2B segment te kunnen blijven beantwoorden is het bestaande B2B platform vervangen door Magento 2 Commerce. “Onze oude webshop voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd, zowel technische als marketingontwikkelingen stonden daardoor stil.” vertelt Rosalinda Moritz, online marketeer bij CakeSupplies. De nieuwe webshop is volledig geïntegreerd met het bestaande ERP systeem, een nieuw PIM systeem en het Warehouse Management Systeem (WMS). Het platform biedt alle gemakken voor B2B gebruikers, verpakt in een unieke en oogstrelende B2C ervaring.

 

 

Cakesupplies over Magento Customer story CakeSupplies op Magento.com

 

 

 

 

Lees meer over de case hier

 

Mail marketing@experius.nl

Phone 030-8200238