hypernode certificaat


Het is in deze tijd van steeds groter belang dat webshops snel en vooral ook veilig zijn. Hiervoor is het cruciaal dat de webshop goed gebouwd en goed onderhouden wordt. Hostingexpert Byte heeft daarom het kwaliteitscertificaat ‘Hypernode Certified Magento Agency’ in het leven geroepen. Experius heeft aangetoond aan de strenge certificeringseisen te voldoen en heeft wederom de Hypernode certificaat behaald! 

HYPERNODE CERTIFICAAT 

Om de kwaliteit van webshops te waarborgen heeft hostingexpert Byte een certificeringsprogramma opgezet om een positieve bijdrage te leveren aan de kwaliteit van Magento development in Nederland. De certificaten worden uitgereikt uit naam van Byte's gespecialiseerde Magento platform Hypernode. Voor het behalen van het Hypernode certificaat worden development bureaus door een strenge audit gehaald. Tijdens deze doorlopende kwaliteitsgarantie worden de bureaus beoordeeld op output (zoals de laadtijd en veiligheid van door hen beheerde webshops) en Magento kennis. Maar ook voor het hanteren van gedegen processen om kwaliteit te waarborgen zoals:

  • Het gebruik van versiebeheer en processen voor onderhoud
  • Codekwaliteit
  • Hackpreventie en -detectie
  • Deployment
  • 24/7 support

Met het behalen van dit certificaat toont Experius aan tot de top van Magento bureaus in Nederland en België te behoren. Wil je meer weten over dit certificeringsprogramma? Lees dan de blog van Byte: Hypernode Certified Agencies: best practices voor Magento development. 

 

Mail marketing@experius.nl

Phone 030-8200238