Met trots mogen we een belangrijke verandering en mijlpaal in het bestaan van Experius melden: wij sluiten ons aan bij de Happy Horizon groep!
Een stap waar we ontzettend blij mee zijn en je graag meer over vertellen: waarom en wat dit betekent. 

Happy Horizon - Experius

Walter van de Wege (CEO Happy Horizon), Peter van der Reijden (CEO Experius) en Jeroen Hoekstra (Adviseur Experius)
proosten op de nieuwe stap in het bestaan van Experius.

De beste winkelervaring voor de complete klantreis

 

We blijven gaan voor continuïteit en groei

Door ons aan te sluiten bij Happy Horizon kunnen we echte full service dienstverlening aanbieden. Alles wat nodig is om succesvol te zijn in digital commerce. Van
e-commerce tot en met branding en marketing. Hiermee maken we meer groei mogelijk, terwijl we blijven zorgen voor continuïteit en behoud van kwaliteit.

 

Peter van der Reijden, CEO Experius over de overstap:

De consolidatie in de e-commerce branche is een feit. We merken dat klanten steeds meer zoeken naar een volledig geïntegreerd aanbod op het digitale domein. Zodat ze op elk moment in de klantreis de beste (online) winkelervaring leveren. Dankzij de brede marketing dienstverlening van Happy Horizon kunnen we nu een full service dienstverlening richting onze klanten realiseren. Maar de doorslag om voor Happy Horizon te kiezen was de persoonlijke klik en gedeelde visie op o.a. cultuur die bij Happy Horizon wordt omschreven als ‘een warme familieman met topsportmentaliteit’. Dat past heel goed bij ons."

 

Onze dienstverlening en focus op klantwaarde

Onze projecten en doorontwikkeling pakken we op zoals je dit van ons gewend bent. Net als de kernwaarden Klantwaarde en Great Place to Work.

We blijven ook innoveren en verbeteren. Sterker nog, door het toevoegen van extra digital marketing diensten en expertise wordt het nog eenvoudiger om de beste ervaring tijdens de gehele klantreis te leveren. Wij kunnen beter inspelen op de wensen van jouw organisatie én geven onze klanten de mogelijkheid hetzelfde te doen voor hun klanten. Uiteraard ook nog steeds samen met de bestaande (online marketing) partners waar onze klanten mee werken.

De vaste teamstructuur en klantcoördinator als aanspreekpunt zijn nog steeds onderdeel van onze samenwerking. Kortom: je blijft dus werken met Experius.


Happy_Horizon

Wat is Happy Horizon?

Een digital agency groep van ruim 360 talenten op het gebied van data, creativiteit en bereik. Samen hebben we een grote drijfveer: het leveren van aantoonbaar resultaat. Happy Horizon heeft vestigingen in Amsterdam, Apeldoorn, Tilburg en Eindhoven en nu dus ook in Utrecht.

Walter van de Wege - CEO Happy Horizon groep:

We willen door heel Nederland sterk vertegenwoordigd zijn met onze groep. Zodat we dichtbij onze klanten staan en dat het voor onze teams makkelijk wordt om met elkaar samen te werken op verschillende locaties. We geloven heel erg in een lokale aanpak voor zowel onze klanten als onze digitale talenten. We willen hierbij graag doorpakken op het nog beter kunnen aanbieden van e-commerce oplossingen, met name op het gebied van strategie en development. En in dat plaatje past Experius perfect.”

 

Wat gaat er nu verder gebeuren?

In de komende periode gaan we werken aan een zo soepel mogelijke integratie in de groep. 

We kijken er naar uit om nog meer succesvolle e-commerce projecten te gaan realiseren voor onze klanten: 

Resultaten met een glimlach!

 

Ilse Büter

Head of Marketing

Mail marketing@experius.nl

Phone 030-8200238