Ontwerp zonder titel (2)

Nog precies één week en dan is het zo ver: MagentoLive Europe 2019! En dit jaar vind het event voor het eerst plaats in ons kikkerlandje. MagentoLive Europe bied je de mogelijkheid om in contact te komen met Europese marktleiders en de grootste pioniers in e-commerce. En dus ook met ons! We vertellen je daarom graag waar je ons kunt vinden op MagentoLive.

Start Your Own PWA Studio Journey
22 oktober 14:30 uur | 📍 Level 1, G103

Een technische talk die je als frontend developer zéker niet mag missen wordt gegeven door Experius PWA specialist, Jordan Eisenburger. PWA (Progressive Web App) is de volgende stap voor elke Magento webshop die voorop wil blijven lopen. Je wordt namelijk niet langer beperkt door de standaard Magento frontend-stack en developers hebben hierdoor de vrijheid om verder te gaan in flexibiliteit en snelheid. Waar moet je beginnen bij het bouwen van een PWA en welke valkuilen moet je vermijden? Onze eigen Jordan vertelt over zijn reis, best practices en valkuilen bij het ontwikkelen in PWA Studio. Sluit na zijn presentatie aan voor een drankje bij de Experius PWA stand op de Marketplace en stel je vragen aan Jordan! Alvast inlezen? Bekijk onze pagina over PWA.

 

B2B Commerce Track: Print.com: Headless eCommerce Done Right! 
23 oktober 09.00 uur | 📍 Level 1, Elicium 2

Wil je gelijk goed van start? Kom dan ’s ochtends naar de break-out sessie van Yannick Röling (Experius) en Juriaan van Beelen (Print.com). Want waar Print.com niet kon wachten om Magento in te zetten voor hun webapplicatie, hadden ze hier wel wat hulp bij nodig. En dat is waar Experius om de hoek kwam kijken. Yannick en Juriaan vertellen je meer over hoe een headless Magento 2 oplossing Print.com hielp om hun merk te lanceren en te laten groeien. Samen leren ze jou meer over de mogelijkheden van Magento als orderbeheersysteem met meerdere front-ends. Na deze presentatie vind je Yannick op de Experius stand op de Marketplace.

 

Get your modules PWA Ready by adding GraphQl Support with Mage2gen
23 oktober 15:30 uur | 📍Level 1, Elicium 2

Een sessie voor de back-end developers onder ons. De vraag die vaak wordt gesteld aan backend-ontwikkelaars is 'Zijn onze modules PWA ready?'. Technisch gezien zijn de meeste modules PWA ready, omdat ze ook Rest API-eindpunten hebben. Maar, voor de ideale PWA-oplossingen wil je GraphQl API's gebruiken en ze laten werken met de Magento Upward Connector. Weet je niet precies hoe je je eigen PWA extensie maakt? Onze developer Lewis Voncken neemt al je zorgen weg! Hij deelt zijn ervaring met GraphQI en laat zien hoe je begint met het klaarzetten van je PWA modules in Mage2gen.

 

Experius Marketplace Booth C19
22 en 23 oktober (gehele dag) | 📍Hal 3 

Meer weten over wie we zijn en met welke (nieuwste) e-commerce ontwikkelingen wij jou kunnen helpen? Of wil je gewoon even bijkletsen? Kom dan langs op onze booth C19 op de Marketplace. We creëren een studio setting waar we onder andere interviews houden met verschillende experts. Daarnaast staat ons Experius team klaar om je vragen te beantwoorden.

 

Wij hebben er zin in!  Heb je nog geen tickets? Meld je dan aan vóór 22 oktober! Als merchant kan je voor 195 euro een ticket krijgen. Interesse in deze korting? Stuur dan een mailtje naar marketing@experius.nl 

 

Mail marketing@experius.nl

Phone 030-8200238