Utrecht – Magento specialist Experius heeft Mage2Gen gelanceerd. Mage2Gen is ontwikkeld door developers van Experius. Mage2Gen is een module generator voor Magento 2. Gebruikers kunnen een basiscode genereren voor direct werkende Magento2 modules. Mage2Gen stelt developers in staat om meer te leren over het nieuwe platform. De developers van Experius willen op deze manier hun bijdrage leveren aan de Magento community om Magento 2 nog verder te verbeteren.

 

 

Mage2Gen is een Magento 2 module creator. Het stelt de Magento Community in staat om voor Magento 2, snel een nieuwe module te genereren. Verschillende onderdelen, zoals; controllers, models, block, template bestanden, pluging (the new rewrites), observer, console scripts en productattributen kunnen met Mage2Gen gegenereerd worden. Een ingelogde gebruiker kan alle gegenereerde modules opslaan en terugkeren als een onderdeel van de module vergeten wordt.

 

 

Mage2Gen is bedacht en ontwikkeld door developers van Experius. De code die de basis vormt voor de generator is echter Open Source en kan dus door iedereen aangepast, uitgebreid en eventueel verbeterd worden. Mage2Gen is ontwikkeld voor Magento developers met het idee Magento 2 snel op hetzelfde niveau als Magento 1 te kunnen brengen. Daarnaast is Mage2Gen bedoeld om developers te helpen, hun codes te verbeteren en wegwijs te worden in Magento 2.

 

Meer informatie over Mage2Gen? Bekijk Mage2Gen.com of neem contact op met Experius.

 

mage2gen