Voor Experius was 2015 een jaar van enorme groei. Experius behaalde zelfs een sterke groei ten opzichte van het voorgaande jaar. In 2015 heeft Experius veel mooie webshops gelanceerd en om die groei bij te kunnen houden hebben we dit jaar ook een aantal nieuwe collega's mogen verwelkomen die er allemaal weer voor gaan om onze klanten een geweldige shop te geven.

 

Prijzen en onderscheidingen

In 2015 heeft Experius enkele onderscheidingen binnen weten te slepen. Zo is Experius voor het derde jaar op rij FD Gazelle en mogen wij ons in 2015 rekenen tot de Deloitte Technology Fast 50 waarbij we op plaats 30 in de ranking zijn geëindigd. Ook internationaal deden we het goed. Bij de Technology Fast 500 EMEA Ranking eindigden we op plaats 313.

Niet alleen op het gebied van groei zijn we in de prijzen gevallen. Experius mag zich ook een van de 30 beste kleine werkgevers van Nederland noemen. Deze erkenning betekent veel voor Experius aangezien een van de doelstellingen van Experius het bieden van een Great Place to Work is.

 

Visie pijlers

Klantwaarde toevoegen

Ieder jaar opnieuw proberen we onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit jaar kregen wij tijdens klantevaluaties gemiddeld een waardering van een 7,5 van onze klanten. Hier zijn we natuurlijk al ontzettend trots op, maar in 2016 gaan we proberen om de klantwaardering naar een nog hoger niveau te tillen.

 

Great Place to Work

Het is net al voorbij gekomen dat een van onze visiepijlers het bieden van een Great Place to Work is. Het team waardeert de werkplek met gemiddeld een 8. Hierbij gaat het niet alleen over de plek waar zij werken, maar ook over of zij nog plezier hebben in hun werk en goed kunnen samenwerken met collega's. Dit allemaal om onze klanten zo goed en effectief mogelijk van dienst te kunnen zijn. Één minpuntje dat een aantal keer voorbij kwam is het pand dat te klein aan het worden was. We zijn hard op zoek gegaan naar een nieuwe plek en naar lang zoeken hebben we deze eindelijk gevonden in HNK Utrecht Centraal.

 

Uitgelichte Webshops

Leijenaar - homepage
Leijenaar

Leijenaar bv  is een van de belangrijkste leveranciers als het gaat om bedieningselementen, smeer techniek, transportband componenten en pneumatiek. Voor Leijenaar heeft Experius in 2015 een toekomstbestendig e-commerce platform gerealiseerd dat volledig integreert met hun huidige systemen.

 

eleganza-slider
Eleganza

Eleganza is een modewinkel die high-end fashion merken als Prada en Gucci verkopen. Zij wilden daarom een luxe uitziende webshop laten ontwerpen waarmee zij boven hun concurrentie uit zouden stijgen. De webshop van Eleganza vormde een grote uitdaging voor onze designer waarbij hij de nieuwste designtrends heeft toegevoegd.

Distrimex-home-
Distrimex

Distrimex is een toonaangevende partner op het gebied van pompen en actief in heel Nederland. Het wensenpakket van Distrimex heeft geresulteerd in een verre van standaard Magento platform waarbij veel aanpassingen gedaan zijn. Dit maakte dat het project een grote uitdaging was voor onze developers.

siebel-bannerSiebel Juweliers

Siebel Juweliers is een van de bekendste juweliers in Nederland. Zij bieden veel bekende merken aan in hun winkels en webshop. In 2015 heeft Experius voor Siebel een compleet nieuwe webshop gerealiseerd waarin het uitgebreide assortiment goed tot zijn recht komt. Daarnaast is de webshop op ieder apparaat goed te bezoeken en is er de mogelijkheid om het product in de winkel af te halen.

Experius zal u ook in 2016 blijven ondersteunen en helpen bij het verbeteren of ontwikkelen van uw webshop. Dit jaar echter vanaf de Arthur van Schendelstraat 650 vlakbij het Centraal station in Utrecht. Voor vragen zijn wij altijd te bereiken via info@experius.nl of via 030-82 00 238