Vandaag zijn de nominaties voor de Deloitte Fast50 bekend gemaakt en Experius zit daarbij! De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Vrijdag 9 oktober wordt de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in Groningen.

 
Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmamanager van de Technology Fast50: “In de lijst van genomineerden zien we dit jaar een opvallend aantal ondernemingen dat eerder of zelfs meerdere keren in de top 50 is geëindigd. De proposities van veel nieuwkomers spelen in op maatschappelijke en economische ontwikkelingen, zodat er sprake is van producten en diensten die een aantal jaren geleden nog niet bestonden. Dit maakt dat er variatie en doorontwikkeling is in het soort ondernemingen dat meedoet. Daarnaast valt op dat veel inschrijvers en genomineerden zich snel begeven op het niveau van een netwerkorganisatie.

 

Over Deloitte Technology Fast50

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2011 - 2014). Bedrijven die korter bestaan, kunnen meedoen aan het Deloitte Technology Fast50-programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. De genomineerden van de Rising Star-categorie worden op vrijdag 11 september bekendgemaakt. De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologie segmenten.

 

“Wij zijn vereerd en aangenaam verrast dat we genomineerd zijn voor de Deloitte Technology Fast50. Onze strategie en aanhoudende groei de laatste jaren heeft onze positie in de markt verstevigd. Deze nominatie zien we als bevestiging dat we op de goede weg zitten.” Aldus Peter van der Reijden.

 

Een ander interessant feit aan de nominatie voor de Deloitte Technology Fast50 is dat wij ons daarmee direct verkiesbaar stellen voor de EMEA Fast500 verkiezing. Dit is de Europese versie van de Deloitte Technology Fast50.

 

Op 9 oktober zullen ook wij uiteraard bekend maken op welke plek wij in de ranking zijn geëindigd!