Experius is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 award 2017. De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Donderdag 12 oktober wordt de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in Utrecht.

 

De Fast50 en onze GPTW

De definitie van een Great Place to Work die wij hanteren is 'een plek waar je vertrouwen hebt in de mensen waar je mee werkt, waar je trots bent op het resultaat en waar je plezier hebt met de mensen met wie je werkt'. En vandaag is die Great Place to Work weer een stukje mooier geworden. Trots zijn wij dat Experius voor het derde jaar op rij een plaats heeft weten te bemachtigen tussen de 50 snelstgroeiende technologiebedrijven van Nederland.

 

Over de nominatie

Peter van der Reijden, oprichter van Experius, over de nominatie in de Fast 50:"onze visie en strategie zijn de afgelopen vijf jaren gericht geweest op het realiseren van maximale klantwaarde en een Great Place to Work. Onze groeidoelstellingen in deze twee pijlers zijn ambitieus én vergen continu balanceren. Onze hoge klantwaardering en medewerkersgeluk zijn uiteindelijk de basis voor stabiele en waardevolle groei. Dank gaat dan ook uit naar onze klanten die de afgelopen jaren het vertrouwen in ons hebben gesteld en naar onze medewerkers die elke dag weer het maximale uit zichzelf weten te halen."

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmaleider van de Technology Fast 50: “We zien dit jaar veel ondernemingen die eerder aan de Rising Star-categorie hebben meegedaan en nu meedingen naar de eerste plek in de Deloitte Technology Fast 50. Wat verder opvalt aan de lijst, is dat er veel diversiteit is in proposities en verdienmodellen met een innovatief karakter. Deze Deloitte Technology Fast50-lijst toont wederom aan dat ondernemend Nederland in de technologiesector zich goed op de kaart zet en duurzaam doorgroeit.”