Header blog - great place to work - stagiair 1

Hi iedereen! Ik stel me graag even aan jullie voor. Mijn naam is Myrthe en ik kan me met trots de aller eerste marketing stagiair noemen van Experius. Ik kijk er heel erg naar uit om de komende weken Experius en de wereld van e-commerce beter te leren kennen. Op dit moment is dit nog vrij onbekend terrein voor mij maar met behulp van alle Experianen en mijn stagebegeleidster Sacha gaat dit vast wel goedkomen!

Maar wie ben ik? Zoals ik al gezegd had heet ik Myrthe, ik ben 21 jaar oud en woon met drie gezellige meiden in het prachtige centrum van Utrecht. Op maar liefst 10 minuutjes fietsen van Experius. In mijn vrije tijd spreek ik vaak af met vrienden om ergens een drankje te doen en als het even kan reis ik in mijn vakanties de hele wereld rond.  

Op dit moment Studeer ik aan de Hogeschool van Amsterdam; media, informatie en communicatie. Het is een vrij brede opleiding, waar je wordt opgeleid tot allround mediaprofessional. Mijn eigen ambities liggen voornamelijk op het gebied van marketing en communicatie. Daarom vind ik het te gek dat ik Sacha mag helpen de marketing en communicatie van Experius op een hoger niveau te brengen!

 Met een jonge en frisse blik wil ik de aankomende weken de Growth-squad van Experius komen versterken. De Growth-squad houdt zich letterlijk bezig met de groei van het bedrijf. Hiermee bedoelen we de groei in bekendheid maar ook de groei van nieuwe klanten, nieuwe developers en nieuwe producten of diensten. Ik ga me voornamelijk bezig houden met het creeëren en verspreiden van relevante content op onze website, blog en social media. Daarnaast ga ik me ook verdiepen in marketing automation samen met dochterbedrijf DataGrow. Wil je zien hoe Sacha en ik dat gaan doen de aankomende weken, volg dan al onze kanalen en blijf op de hoogte!