emerce 100 2018


Experius is wederom bekroond met een vermelding in de dertiende editie van Emerce 100. Ook dit jaar hebben wij een mooie positie mogen bemachtigen in de categorie ‘E-commerce Bureaus’. Hiermee behoren wij ook dit jaar tot de beste e-commerce bedrijven van Nederland!

Vermeld worden in deze categorie maakt ons trots en benadrukt hetgeen waar wij iedere dag hard aan werken. Het is een enorme eer om erkenning te krijgen van het werk dat wij doen en hoe onze cultuur door alle medewerkers wordt uitgestraald. Wij streven ernaar om voorop te blijven lopen in opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.

EMERCE 100

Emerce 100 is een initiatief van Emerce en heeft als doel een zo goed mogelijk beeld van de markt te kunnen schetsen. In Emerce 100 wordt gepubliceerd hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld op:

  • Kennis en knowhow (vakinhoudelijke kennis)
  • Prijs- kwaliteitsverhouding
  • Betrouwbaarheid (nakomen van afspraken)
  • Flexibiliteit (omgaan met veranderingen)

Oorspronkelijk stonden in de uitgave 100 bedrijven, vandaar de top 100. Inmiddels dit niet meer zo en staat de teller in 2018 op meer dan 600 organisaties.

MAGENTO 

Magento heeft twee mooie posities weten te krijgen in de categoriën 'E-commerce Software Open Source' en 'E-commerce Software Commercial'. Hiermee bewijst Magento dat zij de leidende partij zijn op het gebied van open-source en e-commerce platforms.

ONDERZOEK

Emerce 100 is een onafhankelijke kwantitatieve imago-onderzoek uitgevoerd door het onderzoeksbureau Motivaction. Het totale imago per bedrijf wordt uitgedrukt in een aantal sterren. Met dit sterrensysteem krijgt men een beeld van de markt van e-business bedrijven die tot de beste van Nederland behoren. Dit biedt houvast bij het kiezen van bureaus in de onlinebranche. Experius heeft als beoordeling 4,5 ster toegekend gekregen en behoort daarmee tot de top e-commerce bureaus van Nederland.

 

Mail marketing@experius.nl

Phone 030-8200238