Door: Evelien Veenman, CHO bij Experius

Leuke titel hoor maar is dit een grap? Nee dat is het zeker niet, maar dat het een leuke titel is, dáár ben ik het volledig mee eens. Nog leuker dan de titel is de baan zelf! Het belangrijkste is namelijk het creëren en behouden van een 'Great Place To Work'.

 

Mijn doel is ervoor zorgen dat iedereen het geweldig vindt om hier te werken. Dat zit hem in de grote maar ook zeker kleine dingen. Liefde gaat door de maag, daarom heb ik ervoor gezorgd dat de lunch naar een hoger niveau is getild. Elke dag ruim voldoende keuze uit brood en beleg, én elke dag een lunchspecial! Maandag is saladedag, dinsdag paninidag en ga zo maar door. Nu hoor ik je denken, OK leuk, maar is dat alles? Nee dit is slechts onderdeel van het grotere geheel; ervoor zorgen dat iedere Experiaan gelukkig is op de werkplek. Wat hoort er nog meer bij? Veel persoonlijke aandacht, waardering uiten, complimenten geven en continu beoordelen wat we nog beter kunnen doen. Hierin ben ik natuurlijk niet alleen. Iedereen binnen Experius werkt samen om een gelukkige werkplek te verwezenlijken.

 

Gisteren heb ik een workshop gevolgd van het HappinessBureau over HR&Happiness om inspiratie op te doen over gelukkig werken. Want wanneer je gelukkig bent in wat je doet is de kans op succes groter. Een gelukkige medewerker werkt aanstekelijk op de rest, zie onderstaand een leuk voorbeeld hoe aanstekelijk enthousiasme kan zijn:

 

There is no movement without the first follower...

 

Experius is een movement, een beetje gek en anders maar zeer succesvol en onmisbaar zonder DE Experianen. Mijn hoofdtaak is simpel: zorgen dat iedere Experiaan intens gelukkig is bij Experius én dat iedere jonge talentvolle enthousiasteling bij ons wil komen werken.

 

Wij geloven in Happy People Better Business! Het hogere doel van Experius is een leidend voorbeeld zijn in gelukkig organiseren. Dan kan een Chief Happiness Officer natuurlijk niet ontbreken!

Mail marketing@experius.nl

Phone 030-8200238