Experius biedt alle leden van het team de kans om zich verder te ontwikkelen. Zo hebben in de afgelopen weken wederom een aantal developers hun Magento certificering gehaald en zijn er verschillende trainingen gevolgd door onze teamleden. Bijvoorbeeld een Scrum training door onze project coördinators. Experius vindt het belangrijk om aandacht te besteden aan doorontwikkeling van kennis en vaardigheden. Aan medewerkers van Experius worden dan ook volop kansen geboden om je verder te ontwikkelen op jouw interessegebied.

 

Magento certificeringen

Magento biedt examens aan zodat een developer een Magento gecertificeerde developer kan worden. Er zijn drie verschillende certificeringen voor de developers; 'Front end Developer', 'Developer' en 'Developer Plus'. Daarnaast bestaat er ook een certificering voor een Magento Solution Specialist. De developers die afgelopen weken hun certificering hebben gehaald zijn de nieuwste aanwinsten van het Experius team. Ook heeft een van onze doorgewinterde Experianen een Developer Plus certificering gehaald boven op de Front end Developer en Developer certificering die hij al in zijn bezit had.

Magento certificeringen zijn niet alleen 'leuk om te hebben'. Ze laten natuurlijk ook zien dat de developer door Magento wordt gezien als iemand die goed met de software overweg kan en webshops echt tot een hoger niveau kan tillen.

 

Experius Scrum masters

'Agile' werken wordt steeds belangrijker in de ontwikkelingssector. Twee van onze project coördinators hebben daarom een training gevolgd om 'Scrum Master' te worden. Scrum verhoogt de effectiviteit van het team en biedt een optimale Return on Investment (ROI). Ook zorgt Scrum ervoor dat er iedere 2-4 weken een stuk werkende software opgeleverd kan worden. Scrum kan dus worden ingezet om software op een flexibele en effectieve manier in teamverband te ontwikkelen.

 

Experius stimuleert groei onder Experianen. Ook onderdeel worden van team Experius? Kijk snel of er een vacature open staat die bij jou past! Wil je meer weten over hoe het eraan toe gaat bij Experius? Bekijk dan onze andere blogs.

 

Mail marketing@experius.nl

Phone 030-8200238