De wereld van e-commerce blijft zich ontwikkelen om de webshops zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Sindskort is er een module ontwikkeld door emico.nl die uw Magento webshop kan voorzien van een bol.com koppeling

 

De koppelingbol.com koppeling 2

De Bol.com Plaza module maakt het voor webshop eigenaren mogelijk om artikelen aan te bieden via bol.com. De module is voor webshop eigenaren makkelijk in gebruik omdat het op het e-commerce platform van Magento werkt, waardoor webshop eigenaren gebruik kunnen maken van één platform.

Verschillende webshops maken al gebruik van een Bol.com koppeling. De koppeling bestaat dus al enige tijd, maar het kostte veel tijd en geld om deze te integreren met het Magento e-commerce platform. Nu is er een module ontwikkeld die het mogelijk maakt om de koppeling makkelijk aan het Magento e-commerce platform te binden. Dit bespaart webshop eigenaren een hoop geld en Experius kan de module in een korte tijd integreren in uw webshop.

 

Een bredere doelgroep

Het doel van de koppeling met Bol.com voor webshops is het verbreden van de doelgroep. Bol.com heeft een ontzettend grote doelgroep. Hier kan de webshop door de koppeling goed gebruik van maken. Omdat er een grotere doelgroep aangesproken zullen ook meer mensen de naam van de webshop voorbij zien komen en zal uw naamsbekendheid dus ook vergroot worden.

 

Hoe werkt de koppeling?

Dankzij de Bol.com Plaza module kunnen webshop eigenaren via het Magento Dashboard producten aanbieden op Bol.com. Naast dat de producten worden aangeboden via Bol.com, worden ook de bestellingen aan de hand van de API verwerkt in Magento.

Na de integratie van de module in een Magento webshop kunnen webshop eigenaren zelf de koppeling met Bol.com leggen. Op het moment dat een webshop eigenaar een product toevoegt, kan in de Magento backend worden aangegeven of het product ook in een externe webshop verkocht kan worden of niet. Bij deze optie kan de webshop eigenaar na de integratie van de module kiezen voor de optie ‘Bol.com’, waarbij ook een andere prijs vastgesteld kan worden. Hierbij kan de webshop eigenaar ook zien welke prijzen door andere verkopers zijn ingesteld zodat hij kan zien wanneer hij de goedkoopste is. Zoals in de afbeelding hieronder te zien is geeft de koppeling in de backend van Magento aan wanneer een webshop eigenaar de goedkoopste aanbieder is.

 

bol price example

 

Experius kan ook voor uw webshop zorgen voor het bereiken van een bredere doelgroep door de Bol.com Plaza koppeling in uw webshop te integreren. Wil je meer informatie of wil je weten wat de mogelijkheden voor uw webshop zijn? Neem dan contact met ons op! (030-8200238)

Mail marketing@experius.nl

Phone 030-8200238