'Mijn eerste week als Experiaan'

In mijn eerste week als Experiaan heb ik veel nieuwe mensen leren kennen. Ik heb gemerkt dat de 2 kernwaardes van Experius, klantwaarde en Great Place To Work, terugkomen in alle aspecten van het werk. Zoals iedereen vond ik het in het begin vrij spannend. Wie worden mijn nieuwe collega’s? Wat ga ik de eerste dagen eigenlijk doen? Gelukkig was daar de figuurlijke moeder van Experius, Evelien, om gelijk mijn agenda vol te plannen.

Zo ben ik meteen met veel mensen in gesprek geraakt en ondertussen hebben alle Experianen bewezen dat developers hartstikke sociaal kunnen zijn. Ik ben voor mijn gevoel goed ontvangen en iedereen is ontzettend behulpzaam. Zo is er veel belangstelling voor wat ik kom doen als talent scout en hoe mijn eerste week verliep.

Vergeleken met mijn vorige werk drink ik een stuk minder koffie, misschien wel beter zo. Wel heb ik deze week 3 appels, 6 bananen en 8 mandarijnen meer gegeten dan normaal. Man, wat is dit een Great Place To Work. Dit terwijl ik mijzelf nog steeds aan het verbazen was over de dagelijkse lunch; van salade tot soepdag en uiteindelijk zelfs de snackbar.

Okee, wat kom ik hier nou eigenlijk doen? Experius is hard aan het groeien. Ik ga ervoor zorgen dat er nog meer nieuwe Experianen worden aangenomen en dat zij in de open en gezellige sfeer passen die hier al jaren heerst. Even ter illustratie: dit ben ik, in bijbehorende outfit, die tijdens de borrel een fles champagne mag poppen om te vieren dat ik bij Experius in dienst ben gekomen.

Ik kijk uit naar de komende tijd en ik ben ervan overtuigd dat ik kan bijdragen aan de cultuur en het succes waar Experius voor staat. Dus mocht je iets meer willen weten over ons team, cultuur of vacatures? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Neem even contact op via arnout@experius.nl of 030-8200238.