Magento webshop

Magento is het meestgebruikte open source e-commerce platform in Nederland. Magento webshops geven online verkopers veel flexibiliteit en controle over het uiterlijk, de inhoud en de functionaliteit van hun webshop. Bovendien zijn ze schaalbaar en daarmee uiterst geschikt voor zowel grote als kleine webshops.

Door middel van modules zijn Magento webshops uit te breiden naar een compleet systeem op maat. Daarnaast bevat Magento’s intuïtieve beheersysteem krachtige marketing, zoekmachine optimalisatie en catalogusbeheer mogelijkheden.

Experius is Magento Professional partner. Naast het bouwen van webshops voor B2C en B2B ondernemingen, kan Experius uw shop ook overnemen wanneer je tegen een plafond aanloopt bij jouw huidige partner.

Magento webshop Hagro
Magento Opens Source

Magento Open Source is de versie die Magento gratis aanbiedt. Deze is bedoeld om in de basisbehoeften van online brands en retailers te voorzien. Ideaal voor de startende webshop.

Magento Commerce

Magento Commerce bevat additionele features en wordt ingezet door grotere bedrijven met veel verkeer, uitgebreide productcatalogussen en complexe bedrijfsstructuren.

Magento Cloud

Magento Commerce Cloud biedt alle functionaliteiten die de Commerce editie biedt inclusief: hosting, Business Intelligence, Order Management en managed services.

Magento Commerce B2B

Met de B2B functionaliteiten zoals klant specifieke prijzen, offerte aanvragen, betalen op factuur of quick order optie worden processen gestroomlijnd en de conversie te verhoogd.

Magento Business Intelligence

Magento Business Intelligence brengt alle databronnen bij elkaar die onmisbaar zijn voor het verhogen van de conversie, retentie, winst en omzet.

Magento Order Management

Magento Commerce Order Management werkt als een modulair systeem in de cloud, waarmee je centraal je voorraden, inkoop en fulfilment kunt organiseren.

Mockup-commerce

 

Download hier de Magento Commerce versus Open Source whitepaper

Magento 2

Het Magento 2 platform is gericht op merken en retailers in de B2C en B2B markt. Magento 2 biedt verbeterde prestaties op het gebied van (laad)snelheid en schaalbaarheid. Daarnaast bevat het platform een aantal functionaliteiten die bedrijven helpen bij het efficiënt beheren van hun Magento webshop en die de conversie verder stimuleren.

Draai je momenteel nog op Magento 1? Dan is het tijd om over te stappen naar Magento 2. Binnenkort komt er namelijk een einde aan Magento 1. Alle Magento versies t/m 1.9 worden dan niet meer bijgewerkt of doorontwikkeld. Wil je advies over het overstappen naar Magento 2? Neem dan contact met ons op.

Magento solution partner 3

Koppel Magento

Aan de achterkant van een webshop zijn er verschillende processen die moeten plaatsvinden zoals het versturen van de pakketten en het verwerken van de administratie. Een Magento webshop is te koppelen aan software die deze processen vereenvoudigt, waardoor de webwinkelier meer tijd overhoudt om bezig te zijn met zijn klanten.  Een aantal voorbeelden van koppelingen:

  • Boekhoudsoftware: Exact en  Microsoft Dynamics
  • Verzendsoftware: PostNL, Myparcel, Sendcould, Paazl en Temando
  • Payment service providers: Buckaroo, Multisafepay, Adyen en Mollie
Magento koppelingen

Magento support

Met Magento support van Experius worden al je problemen zo snel mogelijk opgelost en staat er altijd iemand klaar om problemen met jouw webshop te verhelpen. Support bij Experius betekent dat je altijd een vast aanspreekpunt hebt en te woord wordt gestaan door onze supportmanager. Daarnaast kun je jouw ingeschoten ticket op de voet volgen in ons ticketsysteem Zendesk. Binnen dit systeem heb je ook direct contact met de programmeur die jouw ticket verwerkt. Door onze expertise en de snelle en flexibele manier van handelen kunnen wij je goed adviseren om uw webshop optimaal te laten werken.

magento_support

VERGELIJKBARE CASES:

Gispen
Hagro
Oxfam Novib
Oxfam Novib
Bekijk deze case

Met trots werken we voor succesvolle B2B klanten:

Yannick Roling

Yannick Röling

E-commerce consultant

Phone Number030-8200238
Email Addressyannick@experius.nl

Casper 2

Casper Verhorst

E-commerce Consultant

Phone Number030-8200238
Email Addresscasper.verhorst@experius.nl