Waarom een Adobe Magento webshop?

Het platform van Magento-Adobe geeft je veel flexibiliteit en controle over het uiterlijk, de inhoud en de functionaliteit van de webshop. Bovendien zijn de webshops zeer goed schaalbaar en daarmee heel geschikt voor bedrijven die voorop willen lopen in hun markt. Onderzoeksbureau Gartner positioneert Magento-Adobe al jaren in de categorie "Leader" voor e-commerce platforms.

cakesupplies-desktop-2-s (1) 1

Magento + maatwerk = beste fit

Door middel van maatwerk en standaardmodules is Adobe's e-commerce platfom, Adobe Magento Commerce, uit te breiden naar een systeem dat precies aansluit bij de behoeftes van jouw klanten. Daarnaast bevat Adobe Magento’s beheersysteem krachtige marketing, zoekmachine optimalisatie en catalogusbeheer.

Experius is Adobe Professional partner. Naast het ontwikkelen en bouwen van webshops voor B2C, B2B en D2C ondernemingen, kunnen wij jouw shop ook overnemen wanneer je tegen een plafond aanloopt bij jouw huidige partner.

Wij denken graag met je mee!

 

Experius Boots webshop beauty

"Magento als technologie-oplossing schept alle voorwaarden om werkelijk alle gewenste mogelijkheden uit een webshop omgeving te halen. Maar dan heb je nog wel een partij nodig die de veelzijdigheid en daarmee de complexiteit van Magento kan ontsluiten en omzetten in een platform dat exact aan de verwachtingen voldoet. Experius is zo’n partij.  Met Experius zijn we in staat Solis snel en gedegen uit te rollen over de rest van Europa, en andere continenten.”

Sebastiaan van Essen - Global Communications & Content Manager - Solis of Switzerland

Magento Open Source

Magento Open Source is de versie die Magento gratis aanbiedt. Deze voorziet in de basisbehoeften van online brands en producenten te voorzien. Ideaal voor de startende webshop.

Magento Commerce

Magento Commerce bevat belangrijke extra features voor grotere bedrijven met veel verkeer, uitgebreide productcatalogussen en complexe bedrijfsstructuren. 

Magento Cloud

Magento Commerce Cloud biedt alle functionaliteiten die de Commerce editie biedt inclusief: hosting, Business Intelligence, Order Management en managed services.

Magento Commerce B2B

Afgestemd op de B2B klant. Met functionaliteiten als klantspecifieke prijzen, offerte aanvragen, betalen op factuur en quick order wordt het proces efficiënt en gemakkelijker voor de klant. 

Magento Business Intelligence

Magento Business Intelligence geeft het onmisbare inzicht en brengt alle databronnen bij elkaar voor het verhogen van de conversie, klanttevredenheid, retentie en winst. 

Magento Order Management

Magento Commerce Order Management werkt als een modulair systeem in de cloud, waarmee je centraal je voorraden, inkoop en fulfilment kunt organiseren.

Mockup-commerce

 

Download hier de Magento Commerce versus Open Source whitepaper

Magento 2 voor B2B, B2C en D2C

Het Magento 2 platform is gericht op merken, groothandels en producenten in de B2C, D2C en B2B markt. Magento 2 biedt verbeterde prestaties op het gebied van (laad)snelheid en schaalbaarheid. Daarnaast bevat het extra functionaliteiten die bedrijven helpen bij het efficiënt beheren van hun Magento webshop en de conversie laten toenemen. 

Draait jouw webshop nog op Magento 1? Dan is het tijd om over te stappen. In juni 2020 kwam er een einde aan de support voor Magento 1.

Strategisch advies nodig over het overstappen naar Magento 2 of vrijblijvend een demo krijgen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Magento solution partner 3

Koppel jouw Magento webshop

Aan de achterkant van een webshop zijn er verschillende processen die moeten plaatsvinden zoals logistiek en administratie. Een Magento webshop is te koppelen aan software die deze processen vereenvoudigt, waardoor jij meer tijd overhoudt om bezig te zijn met jouw klanten.  Een aantal voorbeelden van koppelingen die wij implementeren:

  • ERP Systemen: Exact, Microsoft Dynamics en AFAS
  • Verzendsoftware: PostNL, Myparcel, Sendcloud, Paazl en Temando
  • Payment service providers: Buckaroo, Multisafepay, Adyen en Mollie
Magento koppelingen

Support en doorontwikkeling

Support bij Experius betekent dat je een vast aanspreekpunt hebt: jouw klantcoördinator. Bij support tickets schakel je direct met de verantwoordelijke developer uit jouw dedicated team. Daarnaast kun je jouw ingeschoten ticket op de voet volgen in ons ticketsysteem Jira.

We staan voor je klaar!

magento_support

CASES OP HET MAGENTO E-COMMERCE PLATFORM:

Print.com
Print.com

Headless Magento e-commerce omgeving met flexibele product configurator.

Bekijk deze case
Boots
Boots

Vernieuwend design in Magento Commerce Cloud met Akeneo PIM integratie. In 4 maanden tijd.

Bekijk deze case
Ukje
Ukje

Schaalbaar Magento platform om internationaal en snel te groeien.

Bekijk deze case

Met trots werken we voor succesvolle B2B klanten:

Yannick 3

Yannick Röling

E-commerce Consultant

Phone Number030-8200238
Email Addressyannick@experius.nl

Casper 2

Casper Verhorst

E-commerce Consultant

Phone Number030-8200238
Email Addresscasper.verhorst@experius.nl