Waarom een Magento webshop?

Magento is het meestgebruikte open source e-commerce platform in Nederland. Onderzoeksbureau Gartner positioneert Magento al jaren in de categorie "Leader" voor e-commerce platforms. Magento webshops geven je veel flexibiliteit en controle over het uiterlijk, de inhoud en de functionaliteit van de webshop. Bovendien zijn de webshops zeer goed schaalbaar en daarmee heel geschikt voor bedrijven die voorop willen lopen in hun markt. 

Magento webshops zijn met modules uit te breiden naar een systeem dat precies aansluit bij de behoeftes van jouw klanten. Daarnaast bevat Magento’s beheersysteem krachtige marketing, zoekmachine optimalisatie en catalogusbeheer.

Experius is Magento Professional partner. Naast het ontwikkelen en bouwen van webshops voor B2C, B2B en D2C ondernemingen, kunnen wij jouw shop ook overnemen wanneer je tegen een plafond aanloopt bij jouw huidige partner.

Wij denken graag met je mee!

cakesupplies-desktop-2-s
Magento Opens Source

Magento Open Source is de versie die Magento gratis aanbiedt. Deze is bedoeld om in de basisbehoeften van online brands en retailers te voorzien. Ideaal voor de startende webshop.

Magento Commerce

Magento Commerce bevat additionele features en wordt ingezet door grotere bedrijven met veel verkeer, uitgebreide productcatalogussen en complexe bedrijfsstructuren.

Magento Cloud

Magento Commerce Cloud biedt alle functionaliteiten die de Commerce editie biedt inclusief: hosting, Business Intelligence, Order Management en managed services.

Magento Commerce B2B

Met de B2B functionaliteiten zoals klant specifieke prijzen, offerte aanvragen, betalen op factuur of quick order optie worden processen gestroomlijnd en de conversie te verhoogd.

Magento Business Intelligence

Magento Business Intelligence brengt alle databronnen bij elkaar die onmisbaar zijn voor het verhogen van de conversie, retentie, winst en omzet.

Magento Order Management

Magento Commerce Order Management werkt als een modulair systeem in de cloud, waarmee je centraal je voorraden, inkoop en fulfilment kunt organiseren.

Mockup-commerce

 

Download hier de Magento Commerce versus Open Source whitepaper

Magento 2 voor B2B, B2C en D2C

Het Magento 2 platform is gericht op merken en retailers in de B2C, D2C en B2B markt. Magento 2 biedt verbeterde prestaties op het gebied van (laad)snelheid en schaalbaarheid. Daarnaast bevat het extra functionaliteiten die bedrijven helpen bij het efficiënt beheren van hun Magento webshop en de conversie verder stimuleren.

Draait jouw webshop nog op Magento 1? Dan is het tijd om over te stappen naar Magento 2. In juni 2020 komt er een einde aan de support voor Magento 1.

Strategisch advies nodig over het overstappen naar Magento 2 en de voordelen hiervan?

Neem contact met ons op.

Magento solution partner 3

Koppel Magento

Aan de achterkant van een webshop zijn er verschillende processen die moeten plaatsvinden zoals de logistiek en het verwerken van de administratie. Een Magento webshop is te koppelen aan software die deze processen vereenvoudigt, waardoor jij meer tijd overhoudt om bezig te zijn met jouw klanten.  Een aantal voorbeelden van koppelingen:

  • ERP Systemen: Exact, Microsoft Dynamics en AFAS
  • Verzendsoftware: PostNL, Myparcel, Sendcloud, Paazl en Temando
  • Payment service providers: Buckaroo, Multisafepay, Adyen en Mollie
Magento koppelingen

Support en doorontwikkeling

Met de support van Experius worden al je problemen met de webshop zo snel mogelijk opgelost. Er staat altijd iemand klaar om mee te denken hoe jouw webshop optimaal te laten werken en welke nieuwe functionaliteiten je daarbij moet inzetten.

Support bij Experius betekent dat je een vast aanspreekpunt hebt: jouw klantcoördinator. Bij support tickets schakel je direct met de verantwoordelijke developer uit jouw dedicated team. Daarnaast kun je jouw ingeschoten ticket op de voet volgen in ons ticketsysteem Jira.

We staan voor je klaar!

magento_support

VERGELIJKBARE CASES:

Gispen
Boots
Boots

Vernieuwend design in Magento Commerce Cloud met Akeneo PIM integratie. In 4 maanden tijd.

Bekijk deze case
Oxfam Novib
Oxfam Novib
Bekijk deze case

Met trots werken we voor succesvolle B2B klanten:

Yannick 3

Yannick Röling

E-commerce Consultant

Phone Number030-8200238
Email Addressyannick@experius.nl

Casper 2

Casper Verhorst

E-commerce Consultant

Phone Number030-8200238
Email Addresscasper.verhorst@experius.nl