Adobe Magento certified

Het Magento Commerce platform van Adobe geeft online verkopers veel flexibiliteit en controle over het uiterlijk, de inhoud en de functionaliteit van hun webshop. Adobe Magento webshops zijn erg compleet én zo opgezet dat het eenvoudig naar wens is aan te passen. Door middel van modules zijn ze uit te breiden naar een compleet systeem op maat. Adobe Magento’s intuïtieve beheersysteem bevat krachtige marketing, zoekmachine optimalisatie en catalogusbeheer mogelijkheden. Daarnaast zijn ze schaalbaar en daarmee uiterst geschikt voor zowel grote als kleine webshops.

Wanneer u een Adobe Magento webshop laat bouwen bij Experius bent u verzekerd van een design en implementatie dat voldoet aan uw wensen. Het proces van het bouwen van een Adobe Magento webshop ziet er bij ons als volgt uit:

magento logo-1

Definitiefase

Voorbereidend op de design- en realisatiefase voeren we samen met u een oriënterend gesprek. Hiermee willen we er voor zorgen dat wij exact begrijpen wat u doet en welke doelgroep(en) u wilt aanspreken. Vervolgens bepalen we tijdens dit gesprek welke doelen tijdens en na het traject bereikt moeten worden.

Website Experius - definitiefase

Ontwikkelfase

Wanneer wij u en uw bedrijf goed begrijpen, maken wij de vertaalslag naar e-commerce:

  • Design: In de eerste designfase ligt de focus op de functionaliteit van de webshop, het zogenaamde “wireframing” traject. Na goedkeuring van de ontwerpen uit de eerste fase gaan we over naar de tweede designfase. Hierin worden de uiteindelijke ontwerpen gemaakt die bepalen hoe de webshop er op het scherm uit komt te zien.
  • Ontwikkeling: Wanneer de designs zijn goedgekeurd beginnen wij met het uitwerken van de ontwerpen op basis van het functioneel ontwerp van de Magento webshop. Dit is ook de fase waar uw eventuele administratie-, voorraad- of ERP-systeem gekoppeld worden aan de webshop. Ook worden er koppelingen gemaakt met de verschillende betaal- en verzendpartners.
Website Experius - ontwikkelfase

Livegang

Gedurende de ontwikkeling én aan het einde van het traject zullen wij aan de achterzijde verschillende tests uitvoeren om de functionaliteit te waarborgen. Aan de voorzijde zullen wij nagaan of alle pagina’s functioneren en  conform afspraak zijn. Hierbij zullen wij u uitnodigen om een extra controle uit te voeren en eventuele laatste aanpassingen aan ons door te geven.

Voor, na en tijdens de live-gang van uw webshop zullen wij altijd voor u klaar staan om eventuele problemen zo snel mogelijk op te kunnen lossen. Wij bieden u een zogenaamde “cooldown periode” van 14 dagen waarin wij kosteloos voor u klaar staan om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Website Experius - livegang

Doorontwikkelen

Na de cooldown periode houden onze supportmedewerkers en consultants uw webshop in topconditie en brengen zij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die voor uw klantengroep en platform interessant kunnen zijn.

Website Experius - doorontwikkelen

Yannick Roling

Yannick Röling

E-commerce Consultant

Phone Number030-8200238
Email Addressyannick@experius.nl