Systemen die naadloos op elkaar aansluiten

Of het nu gaat over het tonen van uw catalogus, het registreren van voorraden of prijsafspraken doorvoeren, dankzij een Magento koppeling met uw ERP-systeem worden continu gegevens uitgewisseld tussen uw verschillende systemen. Door de populariteit van Magento zijn er veel standaard koppelingen beschikbaar. Als er een koppeling beschikbaar is en deze is van goede kwaliteit kopen wij deze in.

Waar er geen standaard koppeling beschikbaar is ontwikkelen we deze zelf op basis van onze Magento connector. Inmiddels heeft Experius verschillende ERP, PIM en CRM systemen naadloos laten integreren met het Magento e-commerce platform. Zoals Prodin, Unit4 Agresso Wholesale, Oculus, Dynamics CRM, Akeneo, Bertsch Innovation en vele andere systemen.

magento erp koppelingen
Exact

Samen met onze partner Dealer4dealer kunnen wij verschillende koppelingen met Exact voor u realiseren. Deze koppeling wisselt automatisch uw financiële en logistieke data uit tussen Magento en Exact en levert een volledige synchronisatie.

King

Voor zowel nationale als internationale doeleinden kunt u uw Magento webshop koppelen met King Business Software. De artikelen in uw webshop worden direct vanuit King overgeplaatst. U beheert uw gehele assortiment dus vanuit King.

Microsoft Dynamics

Voor Microsoft Dynamics Navision (NAV) werkt Experius intensief samen met Tinx-IT. Zij hebben een connector aan de klant van Dynamics gebouwd welke o.a. producten, prijzen, voorraden, afbeeldingen en klanten synchroniseerd. Daarnaast verreikt de koppeling NAV met de mogelijkheid om meer informatie toe te voegen aan producten.

Muis

Tussen het ERP systeem iMuis heeft Experius een koppeling gebouwd. Door deze koppeling wordt er optimaal gebruik gemaakt van de specifieke functionaliteiten van iMuis, zoals staffelprijzen en het tonen van leverdata.

Pantheon Automatisering

Samen met onze partner Pantheon Automatisering kunnen wij een koppeling tot stand brengen tussen Oculus en Magento. Het beheren van de webshop gaat volledig via Oculus. Zodoende kunt u eenvoudig in uw huidige systeem blijven werken.

Prodin

Na een intensieve samenwerking met Prodin is er een koppeling ontwikkeld om prijzen en voorraden realtime op te halen en te tonen in Magento. Offline orders en PDF facturen zijn in te zien en te downloaden via het klantaccount. Als laatste worden de producten en klant gesynchroniseerd.

SAP

Experius kan een koppeling tot stand brengen met het ERP systeem SAP. De koppeling kent een realtime synchronisatie met Magento die alle verkoop-, product- en voorraadinformatie uit de Magento webshop automatisch synchroniseert met SAP.

Unit4

Voor het Unit4 Agresso Wholesale ERP-systeem hebben we een koppeling ontwikkeld op basis van onze connector. Waarbij er realtime prijzen en voorraden opgehaald kunnen worden. Daarnaast wordt product en klantdata gesynchroniseerd. Verder worden zowel offline als online orders in het klant account getoond en kunnen deze ook opnieuw worden besteld.

ERP koppeling

Staat uw ERP systeem er niet tussen? Experius kan altijd een op maat gemaakte oplossing realiseren om een koppeling tussen Magento en een ERP systeem tot stand te brengen. Zo kan het ERP systeem altijd naadloos geïntegreerd worden met Magento.

Etwas Bedeutendes

Sagen Sie Ihrem Leser mehr

Die Überschrift und die Zwischenüberschrift verraten uns, was Sie anbieten – die Formularüberschrift gibt dem ganzen den letzten Schliff. Hier können Sie erklären, warum Ihr Angebot so toll ist, dass es sich lohnt, dafür ein Formular auszufüllen.

Denken Sie daran:

  • Stichpunkte sind super
  • Um Vorteile zu erklären und
  • aus Besuchern Leads zu machen.
Get Free Widget

Met trots werken we voor succesvolle B2B klanten:

Yannick Roling

Yannick Röling

E-commerce consultant

Phone Number030-8200238
Email Addressyannick@experius.nl

Casper 2

Casper Verhorst

E-commerce consultant

Phone Number030-8200238
Email Addresscasper.verhorst@experius.nl