Groei verder online met e-commerce

E-commerce is zowel voor de zakelijke al de consumenten markt een belangrijk onderdeel om te blijven groeien. Wij helpen jou hierbij, door het selecteren en implementeren van e-commerce oplossingen die jouw werkproces verbeteren, nieuwe klanten werven, meer omzet halen uit bestaande klanten en de verkopen verhogen. Bij ons krijg je een eerlijk advies en denken we mee vanuit  jouw doelstellingen en klantbehoeftes. En als deze veranderen, zorgen we dat jouw e-commerce omgeving blijft aansluiten. 

cakesupplies-ipad-3

Adobe Magento commerce als webshop platform

Wij gebruiken Adobe Commerce powered by Magento als e-commerce platform. Dat betekent dat Adobe Magento de bouwstenen biedt om jouw webshop te ontwikkelen en bouwen. Adobe Magento is al jaren één van de top e-commerce platformen ter wereld en wordt gebruikt door zowel kleine webshops als grote multinationals. Sinds 2012 is Experius Magento Professional partner, recent is dit veranderd in Adobe Solution Partner - Silver. Wij zijn daardoor op de hoogte van alle ins en outs van Adobe Magento, delen deze kennis zoveel mogelijk  en adviseren onze klanten proactief over nieuwe mogelijkheden om nog beter in te spelen op de veranderende markt. 

 

Lees hier meer over Magento

Adobe_Solution_Partner_Silver

Verbeter de conversie op elk device

Een razendsnelle webshop geeft bezoekers de rust om te kopen. Met Progressive Web App (PWA) technologie ontwikkelen wij razendsnelle e-commerce platformen die zich gedragen als een app, offline beschikbaar zijn en gebruikt kunnen worden op elk willekeurig device. Als basis gebruiken we Adobe Magento PWA Studio gecombineerd met onze eigen bewezen PWA features. 

 

Meer over PWA

PWA logo 400x231

Product Information Management

Het kan een enorme uitdaging zijn om je assortiment goed up-to-date te houden in je Adobe Magento webshop. Met een Product Informatie Management (PIM) systeem worden grote hoeveelheden productinformatie (zoals teksten, foto’s, video's, url’s en categorieën) in één centraal systeem sneller en eenvoudiger bijgehouden en gemanaged. Wij zijn partner van Akeneo PIM, een robuust open source product informatie management systeem. 

 

  Meer over PIM

 

PIM-5

Merkbeleving

Jouw bezoeker moet begrijpen welke waarde jij biedt. Waar het merk voor staat is waardoor klanten voor jou kiezen. De e-commerce omgeving moet dit perfect uitstralen. Wij voeren jouw merkverhaal en -belofte consistent door in de vormgeving van de e-commerce interface, de interacties en in alle content. Zodat op alle punten van de online customer journey, jouw bezoekers en klanten de beste ervaring krijgen. 

 

Meer over Design

Oblique mockup

Marketing automation

E-mail is belangrijk voor e-commerce: bijna driekwart van de Nederlanders heeft minimaal één keer iets online gekocht naar aanleiding van een e-mail die ze van een webshop ontvingen. Maar het is al lang niet meer alleen e-mail wat jouw digitale marketing succesvol maakt. Het is marketing automation. Maak jouw communicatie persoonlijker, relevanter én niet onbelangrijk: omzetverhogend. 

 

Meer over Marketing Automation

dotdigital-marketing-automation-flow-experius

Met trots werken we voor deze klanten:

DSC09480

Yannick Röling

E-commerce Consultant

Phone Number030-8200238
Email Addressyannick@experius.nl

Casper 2

Casper Verhorst

E-commerce Consultant

Phone Number030-8200238
Email Addresscasper.verhorst@experius.nl