Groei verder online met jouw bedrijf

Voor steeds meer bedrijven (zowel B2C als B2B) is e-commerce een belangrijk onderdeel om te kunnen blijven groeien. Wij helpen jou hierbij, door het selecteren en implementeren van e-commerce oplossingen die jouw werkproces verbeteren, nieuwe klanten werven, meer omzet halen uit bestaande klanten en de verkopen verhogen. Samen zoeken wij de match tussen jouw doelstellingen en onze e-commerce oplossingen. We stoppen niet na 1 project, maar blijven jouw partner in het verder ontwikkelen en verbeteren van jouw e-commerce kanalen. 

9d724fbb465b3fd859e2e2e3aca9140d

Magento commerce als platform

Wij gebruiken Magento als e-commerce platform. Dat betekent dat Magento de bouwstenen biedt om jouw webshop te ontwikkelen en bouwen. Magento is al jaren één van de top e-commerce platformen ter wereld en wordt gebruikt door zowel kleine webshops als grote multinationals. Sinds 2012 is Experius Magento Professional partner, dit houdt in dat wij op de hoogte zijn en blijven van alle ins en outs van Magento en richting onze klanten proactief over nieuwe mogelijkheden meedenken.

 

Lees hier meer over Magento

Magento solution partner 3

Verbeter je customer experience

Wist je dat de smartphone onder millennials sinds dit jaar het meest gebruikte online device is? Daarnaast verwacht meer dan een derde van de Nederlandse online shoppers over vijf jaar hun aankopen grotendeels via smartphone te doen. Met deze groeiende trend is het logisch dat organisaties op zoek zijn naar mogelijkheden om de mobiele gebruikerservaring te verbeteren.  Een mogelijke oplossing voor dit probleem is een Progressive Web App (PWA): een razendsnelle webshop die zich gedraagt als een app, offline beschikbaar is en gebruikt kan worden op elk willekeurig device.

 

Meer over PWA

PWA logo 400x231

Product Information Management

Het kan een enorme uitdaging zijn om je assortiment goed up-to-date te houden in je Magento webshop. Met het Product Informatie Management (PIM) systeem kun je sneller en eenvoudiger grote hoeveelheden productinformatie (zoals teksten, foto’s, url’s en categorieën) in één centraal systeem bijhouden én bijwerken over meerdere kanalen. Wij zijn gecertificeerd partner van Akeneo PIM, een robuust open source product informatie management systeem die product data omzet in conversie. 

 

  Meer over PIM

 

PIM-5

Design

Met een pakkende vormgeving van de user interface en een begrijpelijke navigatie zorg je dat je bezoeker in no-time zijn aankoop kan doen.  Het helpt je ook om jouw webshop te onderscheiden van de concurrentie, door de vertaalslag van jouw eigen huisstijl naar een op-maat gemaakt, visueel aantrekkelijk design. Met een grondige analyse van jouw bezoekers en hun gedrag op de webshop, zorgt ons designteam voor een user experience waar je u tegen zegt. 

 

Meer over Design

Oblique mockup

Marketing automation

E-mail is belangrijk voor e-commerce: bijna driekwart van de Nederlanders heeft minimaal één keer iets online gekocht naar aanleiding van een e-mail die ze van een webshop ontvingen. Maar het is al lang niet meer alleen e-mail wat jouw digitale marketing succesvol maakt. Het is marketing automation. Maak jouw communicatie persoonlijker, relevanter én niet onbelangrijk: omzetverhogend. 

 

Meer over Marketing Automation

dotdigital-marketing-automation-flow-experius

Met trots werken we voor deze klanten:

DSC09480

Yannick Röling

E-commerce Consultant

Phone Number030-8200238
Email Addressyannick@experius.nl

Casper 2

Casper Verhorst

E-commerce Consultant

Phone Number030-8200238
Email Addresscasper.verhorst@experius.nl