De B2B oplossing van Experius

Experius helpt bedrijven met succesvolle online e-commerce oplossingen. De Business-to-Business markt onderscheidt zich van de markt van Business to Consumer en dat ziet Experius. In samenwerking met verschillende partners heeft Experius een bewezen succesvolle e-commerce oplossing voor B2B ontwikkeld. Onderdeel van deze oplossing is de realtime en naadloze integratie met het huidige ERP- en kassasysteem. Daarnaast zal Experius het e-commerce platform volledig in de Look en Feel van de onderneming stylen en zo herkenbaar maken voor bestaande klanten.

 

B2B Whitelabel

p5

De B2C oplossing van Experius

In de markt van B2C schieten de webshops, mede door de veranderingen in de markt, de grond uit. Hoe kan een B2C onderneming zich online onderscheiden van de grote massa? Experius heeft een B2C oplossing ontwikkeld die een webshop onderscheidend kan maken en helpt om online meer te verkopen door onder andere verschillende online persuasion technieken toe te passen.

De B2C e-commerce oplossing biedt een consumenten onderneming een omgeving met een tijdloos design dat inspeelt op de wensen van consumenten en makkelijk te beheren is. Zo kan er gekozen worden voor een responsive webdesign en is er de mogelijkheid tot meerdere storeviews zodat ook de internationale consument aangesproken kan worden.

 

Meer over B2C e-commerce

 

B2C webshop

Support van Experius

Experius is Magento Professional partner. Naast het bouwen van webshops voor B2C en B2B ondernemingen, kan Experius uw shop ook overnemen wanneer u tegen een plafond aanloopt bij uw huidige partner. Met Magento support van Experius worden al uw problemen zo snel mogelijk opgelost en staat er altijd iemand klaar om problemen met uw webshop te verhelpen.
Support bij Experius betekent dat u altijd een vast aanspreekpunt hebt en te woord wordt gestaan door onze supportmanager. Daarnaast kunt u uw ingeschoten ticket op de voet volgen in ons ticketsysteem Zendesk. Binnen dit systeem heeft u ook direct contact met de programmeur die uw ticket verwerkt.
Door onze expertise en de snelle en flexibele manier van handelen kunnen wij u goed adviseren om uw webshop optimaal te laten werken.

Magento support

Magento webshop

Sinds de release van Magento 2 is er veel veranderd, zeker voor de Commerce variant, de vroegere Enterprise versie. Alle nieuwe functionaliteiten zijn beschikbaar voor Commerce klanten en is er een extra functionaliteiten pakket beschikbaar speciaal voor B2B. Hierdoor wordt het onder andere mogelijk om niet alleen contacten, maar ook debiteuren aan te maken in Magento. Experius heeft uitgebreide ervaring en een groot aantal live-cases om voorbeelden te laten zien.

Magento Commerce

Magento integraties

ERP, PIM, CRM, Marketing Automation, PostNL of een PSP kunnen geïntegreerd worden met Magento. Voor veel diensten is er vaak een goede standaard oplossing, maar voor een enkeling is een uitbreiding of een maatwerk oplossing nodig.

Integratie

Product Information Management

Ieder bedrijf doet aan Product Information Management. In de praktijk bekent dit echter voor veel bedrijven dat alle kennis verspreid is over meerdere afdelingen, meerdere locaties en in meerdere formaten. Een PIM systeem helpt bij het structureren, verrijken en verspreiden van al uw productinformatie en functioneert daarin als een 'single version of truth' voor al uw systemen. 

 

Meer over PIM

PIM-5

Snelheidsoptimalisatie

Niets is zo frustrerend als een langzame webshop. Andersom is ook waar, voor een bezoeker is het heerlijk als een webshop snel is. Verschillende onderzoeken tonen ook aan dat conversie beduidend hoger is bij snelle webshops als bij langzame webshops. Maar waar ligt het kantelpunt? Hierop heeft Experius de antwoorden en oplossingen voor Magento webshops om deze sneller en beter converteerbaar te maken.

Snelheidsoptimalisatie webshop

Met trots werken we voor succesvolle B2B klanten:

Yannick Roling

Yannick R├Âling

E-commerce Consultant

Phone Number030-8200238
Email Addressyannick@experius.nl

Niels-vierkant-150x150

Niels de Weger

E-commerce Consultant

Phone Number030-8200238
Email Addressniels@experius.nl