Experius helpt uw bedrijf online verder te groeien

Voor steeds meer bedrijven (zowel B2C als B2B) is het cruciaal om gebruik te maken van de mogelijkheden van e-commerce. Experius helpt haar klanten door te zoeken naar systemen die het werkproces verbeteren, nieuwe klanten te werven, meer omzet te halen uit bestaande klanten en de verkopen te verhogen.

9d724fbb465b3fd859e2e2e3aca9140d

Magento commerce

Magento is al jaren één van de populairste e-commerce platformen ter wereld en wordt gebruikt door zowel kleine webshops als grote multinationals. Sinds 2012 is Experius Magento Professional partner. Naast het bouwen van webshops voor B2C en B2B ondernemingen, kan Experius uw shop ook overnemen wanneer u tegen een plafond aanloopt bij uw huidige partner.

 

Meer over Magento

Magento solution partner 3

Product Information Management

Het kan een enorme uitdaging zijn om je assortiment goed up-to-date te houden in je Magento webshop. Met het Product Informatie Management (PIM) systeem kun je sneller en eenvoudiger grote hoeveelheden productinformatie (zoals teksten, foto’s, url’s, categorieën etc.) in één centraal systeem bijhouden én bijwerken over meerdere kanalen. Experius kan verschillende PIM systemen aan Magento koppelen zoals Bertsch InnovationInformatica en Akeneo.

 

Meer over PIM

 

PIM-5

Design

Naast een goede technische werking is een passende vormgeving essentieel om van een webshop bezoeker een klant te maken. Met vormgeving kunnen we onderscheiden van concurrentie, vertrouwen wekken van klanten en zorgen dat klanten gemakkelijk en intuïtief door de site kunnen navigeren. We kunnen complexe technieken werkbaar maken voor iedereen en bovenal een prettige gebruikerservaring creëren. 

 

Meer over Design

Oblique mockup

E-mail marketing automation

E-mail is belangrijk voor e-commerce. Bijna driekwart van de Nederlanders heeft minimaal één keer iets online gekocht naar aanleiding van een e-mail die ze van een webshop ontvingen. Dankzij de naadloze integratie van Dotdigital (voorheen Dotmailer) met Magento ben je in staat om waardevolle e-commerce data in te zetten voor e-mail marketing. Jouw e-mails worden persoonlijker, relevanter en daarmee ook meer omzetverhogend.

 

Meer over Dotdigital

datagrow-dotmailer-automation

Met trots werken we voor deze klanten:

Yannick-vierkant-300x300

Yannick Röling

E-commerce Consultant

Phone Number030-8200238
Email Addressyannick@experius.nl

Casper 2

Casper Verhorst

E-commerce Consultant

Phone Number030-8200238
Email Addresscasper.verhorst@experius.nl