Blog

Experius bouwt samen met Happy Horizon verder op succesvol fundament met nieuwe Managing Director

Geschreven door Nienke van der Rijst | 1-mrt-2022 10:37:10

Dit jaar zijn we bij Experius een nieuw hoofdstuk gestart na het vertrek van CEO Peter van der Reijden. Hij heeft zijn taken en verantwoordelijkheden aan het team overgedragen. De nieuwe managing director is Geranda van Amerongen, hiervoor COO bij Experius.

 

Geranda van Amerongen, sinds 1 januari 2022 Managing Director Experius.

Het team dat de koers bepaalt bestaat naast Geranda uit Yannick Rölling (CCO), Robert Buijs (CIO) en Derrick Heesbeen (CTO). Allemaal werken ze al geruime tijd bij Experius. Ze bouwen door op het fundament dat sinds 2008 is neergezet.

 

 

“We zijn Peter heel dankbaar voor alles wat hij betekend heeft voor Experius. En trots dat hij het bedrijf vol vertrouwen aan ons doorgeeft. Samen met Yannick, Robert en Derrick ben ik verantwoordelijk voor de strategische koers en de invulling hiervan. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen, maar doen we samen met alle collega’s van Experius. Zij zijn de spil van ons bedrijf.’’

 

Geranda van Amerongen, Managing Director Experius

 

Er zijn volop nieuwe plannen: binnenkort breiden we onze diensten uit met online marketing en een extra e-commerce systeem.

Geranda: “Daarmee maken we samen met Jelba en Viduate een start met Happy Horizon Hub Utrecht, een full-service digital agency in het midden van het land”.  

 

De bestaande visiepijlers: GPTW, klantwaarde en goed doen, zullen blijven. Zo gaan we samen met alle Experianen, onze klanten, partners en de Happy Horizon groep nog meer succesverhalen maken.