Blog

Meld je nu aan! Digital Commerce Event: future ready e-commerce

Geschreven door Ilse Büter | 26-apr-2022 10:56:16

Overweeg je een overstap en wil je weten welk e-commerce platform voor jouw business case geschikt is? En vooral ook wat het kan opleveren? Wil je op de hoogte zijn van wat er speelt in e-commerce, nu en in de nabije toekomst? Dan wil je hier bij zijn!

 

 

Happy Horizon en haar labels Experius, Flashpoint en Happy Geeks presenteren op 18 mei het Digital Commerce Event: future ready e-commerce in Utrecht.Dan wil je
hier bij zijn! 


Inhoud van het event

Een programma met interactieve presentaties en ronde tafel sessies, waar we de topspelers uit de e-commerce markt van de Benelux samenbrengen om met jou kennis te delen over blijven groeien in e-commerce. Spreek met experts van onder meer Adobe, BigCommerce, Shopware, Dorel Juvenile/Maxi-Cosi, Akeneo en Alumio.


Thema’s die besproken worden tijdens de presentaties en ronde tafels:

 
  1. De B2B wereld digitaliseert als nooit tevoren en het systeemlandschap wordt steeds complexer; hoe gebruik je het platform en de systemen om samen te groeien? 
  2. Het consumentengedrag verandert; hoe bind en behoud je de verschillende doelgroepen en generaties op jouw platform? 
  3. Online verkoop is al lang niet meer beperkt tot de landsgrenzen; hoe pak je een internationale uitrol met jouw platform aan?


Tijdens het evenement staan we hier uitgebreid bij stil en zorgen voor de inwendige mens met een luxe lunch en een hapje en drankje als afsluiting van een leerzame dag. 


 

Zien we jou ook op woensdag 18 mei in Utrecht?

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar dus registreer je snel!

 

Registeer via deze link