Blog

Shopping Awards voor Deleukstetaartenshop, Solis & Vinify!

Geschreven door Nienke van der Rijst | 27-mrt-2023 12:32:17

Donderdag 23 maart 2023 was het weer zover: de jaarlijkse uitreiking van de Shopping Awards. In het mooie Grand Hotel Huis ter Duin vond onder het genot van een heerlijk driegangendiner de uitreiking plaats.

 

Dit jaar waren er maar liefst drie klanten van Experius genomineerd. Ze deden mee in de verschillende categorieën en onder verschillende jury’s. Na een lange aanloop en een zenuwslopende stemperiode werden dan eindelijk de prijzen bekend gemaakt:

 

De avond begon goed toen Deleukstetaartenshop voor het tweede jaar op rij naar huis ging met de Gouden Shopping Award in de categorie ‘Eten’. Een award die erkend is door zowel Vakexperts als het publiek; een dubbele winst dus!

 



Hierbij een paar lovende woorden van de vakjury:

 

‘Het is een vrolijke website waarbij leuke en passende afbeeldingen worden gebruikt. Het menu zit logisch in elkaar en werkt goed.’

‘Ongelooflijk hoe zo'n glazuur roze webshop enorm helpt bij het helpen van de juiste producten. Met name de recepten module werkt echt fantastisch.’

Bekijk de webshop van Deleukstetaartenshop hier!

 

 

 

PayPal Beste Starter - Brons

Vinify ontving de Bronzen Shopping Award voor PayPal Beste Starter. De award is bedoeld om startende ondernemingen die producten en/of diensten online verkopen een platform te bieden waarop zij zichzelf kunnen presenteren.

 

 
Bekijk de webshop van Vinify hier!

 

 

 

Amazon Marketplace Seller Award - Zilver

Daarna volgende een mooie tweede plaats Solis of Switzerland. Zij ontvingen de Zilveren Shopping Award voor de Amazon Marketplace seller Award. De award is een beloning voor de organisatie die zich onderscheidt met zijn of haar marketplacestrategie.

 



Bekijk de webshop van Solis hier!

 

 


Benieuwd hoe jij een award winning webshop kan ontwikkelen samen met een team van experts bij Experius?

 

Neem dan contact met ons op en onze e-commerce consultants nemen vrijblijvend de mogelijkheden en plannen met je door. Vrijblijvend is precies wat het zegt: vrijblijvend.