De B2C oplossing van Experius

In de markt van B2C schieten de webshops, mede door de veranderingen in de markt, de grond uit. Hoe kan een B2C onderneming zich online onderscheiden van de grote massa?

Experius heeft een B2C oplossing ontwikkeld die een webshop onderscheidend kan maken en helpt om online meer te verkopen. 

 

huisstijl webshop
Magento

Online zichtbaarheid

Waarom klanten bij u kopen? Dat spreekt vanzelf. Hoe u dit naar online vertaalt? Daar helpen wij u bij.

Omnichannel

Omnichannel

Heeft u offline locaties? Koppel ze met uw online shop en deel uw winkelvoorraden. De grens tussen offline en online vervaagt met een Magento B2C omnichannel oplossing.

Mobiel Commerce

Mobiel Commerce

Zorg dat klanten uw producten en winkels op elke moment en op elke locatie kunnen vinden. Zet in op ‘mobile first’ en haal het maximale uit uw product experience.

Support

Ultieme klantbeleving

Personaliseer uw klantenservice met realtime chat en geautomatiseerde e-mails. Koppel uw kennisbank aan uw AI chatbot en automatiseer de afhandeling van uw support.

Online zichtbaarheid

De online competitie is groot. De juiste techniek helpt u boven de rest uit te steken. Doordat uw webshop snel is, goed indexeerbaar en uitgerust met de laatste zoekoptimalisatie verbeteringen bent u perfect zichtbaar in Google. Zet advertentiecampagnes in om uw merk ook online in de picture te zetten, zodat u de juiste doelgroep naar u trekt.

Google3

Omnichannel

Integreer offline en online door uw eigen systemen te koppelen aan uw webshop. Zo verkoopt u uw assortiment ook offline en trekt u nieuwe bezoekers naar uw offline winkels. Laat de grens tussen offline en online vervagen: plaats schermen om te shoppen, geef updates via mobiel en stuur uw marketing aan op basis van de offline aankopen van uw klanten.

Oblique omnichannel 1

Mobile Commerce

Meer dan de helft van al uw bezoekers gebruikt een mobiele telefoon om uw website te bekijken. Door vanuit de “mobile first” gedachte uw nieuwe webshop te ontwerpen en bouwen bedient u direct het grootste deel van uw klanten met een snelle, gebruiksvriendelijke ervaring.

Oblique mockup

Ultieme klantbeleving

Help nieuwe bezoekers bij het vinden van hun producten via de Chat functionaliteit en beantwoord terugkerende vragen met een geautomatiseerde Chatbot. Handel retouren af, bied klanten inzicht in hun eerdere aankopen en doe passende aanbiedingen op basis van hun surf- en koopgedrag.

chat 6

B2C CASES:

Oxfam Novib
Oxfam Novib
Bekijk deze case
Reisartikelen
Reisartikelen
Bekijk deze case
Oblique

MET TROTS WERKEN WE VOOR SUCCESVOLLE B2C KLANTEN:

Yannick Roling

Yannick Röling

E-commerce Consultant

Phone Number030-8200238
Email Addressyannick@experius.nl

Casper 2

Casper Verhorst

E-commerce Consultant

Phone Number030-8200238
Email Addresscasper.verhorst@experius.nl