Professionele B2B webshop

De vraag naar e-commerce oplossingen in de B2B markt groeit enorm. Groothandels, producenten, distributeurs en retailers worden uitgedaagd om hun succes naar online te vertalen. Experius heeft als antwoord hierop een krachtig totaaloplossing gebouwd: de Experius B2B whitelabel. Deze whitelabel zit vol met B2B functionaliteiten zodat er voor elke webshop de beste oplossing geboden kan worden.

Laat daarom uw B2B business groeien en maak een vertaalslag van uw onderneming naar het web. Met de B2B whitelabel zorgt u dat uw B2B platform meer wordt dan alleen een online bestelformulier.

B2B webshop

Integratie met ERP, PIM en WMS

Een succesvolle vertaling van uw huidige bedrijfsproces naar online valt of staat met een goede integratie met uw huidige systemen. Het ERP systeem is de backbone van de organisatie. Maar hoe vertaalt u al deze klant- en productinformatie, prijsafspraken en processen naar online?

De B2B whitelabel integreert met alle ERP, PIM en WMS systemen. Automatiseer uw interne processen en deel uw interne informatie met uw klanten. Van productinformatie tot bestel- en factuurhistorie.

magento integraties

Yannick Roling

Yannick Röling

E-commerce consultant

Phone Number030-8200238
Email Addressyannick@experius.nl