B2B e-commerce

Een geïntegreerd B2B E-commerce platform voor groothandels en producenten

MAGENTO B2B E-COMMERCE OPLOSSING

De vraag naar e-commerce oplossingen in de B2B markt groeit enorm. Groothandels, producenten, distributeurs en retailers worden uitgedaagd om hun succes naar online te vertalen. Dat is geen gemakkelijke taak: jaren aan procesoptimalisatie, afspraken met klanten over prijzen, assortimenten en leveringen zijn opgebouwd. Maak een vertaalslag van uw onderneming naar het web en zorg dat uw B2B platform meer wordt dan een online bestelformulier.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van een Magento B2B e-commerce platform.

INTEGREERT MET UW SYSTEMEN

Integratie met uw bestaande ERP, PIM en CRM systemen. Koppel uw platform aan verzendpartijen (PostNL, DPD, UPS, etc.), betalingsproviders en uw eigen WMS.

ALLE B2B FUNCTIONALITEITEN

Debiteur hiërarchie en accountbeheer, snel bestellen met CSV bestanden, klantspecifieke betalingscondities en klantspecifieke prijsafspraken zijn allemaal mogelijk.

MOBIELE KLANTBELEVING

Uw inkopers kopen vanaf nu ook onderweg online bij u in. Account managers en medewerkers op de binnendienst presenteren uw assortiment op hun mobiel of tablet bij de klant.

SCHAALBAAR EN UITBREIDBAAR

Of u nou de eerste stap maakt naar online of al een online miljoenenbusiness runt, het Magento 2 B2B platform groeit met u mee.

INTEGRATIE MET ERP, PIM en WMS

Een succesvolle vertaling van uw huidige bedrijfsproces naar online valt of staat met een goede integratie met uw huidige systemen. Het ERP systeem is de backbone van de organisatie. Maar hoe vertaalt u al deze klant- en productinformatie, prijsafspraken en processen naar online?

Magento B2B integreert met alle ERP, PIM en WMS systemen. Automatiseer uw interne processen en deel uw interne informatie met uw klanten. Van productinformatie tot bestel- en factuurhistorie.

B2B FUNCTIONALITEITEN

Uw klanten zijn gewend aan een B2C ervaring: een snelle webshop met veel productinformatie en een gemakkelijk bestelproces. Toch zijn er verschillen. Offertes aanvragen, bestellijsten maken, snel bestellen met Excel bestanden en betalingsafspraken. Al deze functionaliteiten en meer zijn standaard onderdeel van het platform.

MOBIELE KLANTBELEVING

Ook in de B2B sector is het gebruik van mobiele telefoons toegenomen. Inkopers zijn ook van de nieuwe generatie die bij voorkeur snel en overzichtelijk door het assortiment kunnen bladeren wanneer hun het uitkomt. Help klanten productinformatie op te zoeken via hun mobiel, contact te leggen via de chat en medewerkers om orders op te nemen via een tablet of werkdocumenten en handleidingen op te zoeken via hun telefoon.

MARKETING AUTOMATISERING

Om nieuwe klanten aan te trekken wordt uw B2B sales platform ook de plek om nieuwe klanten aan te trekken. Geinteresseerde en gekwalificeerde bezoekers worden gestuurd om contact op te nemen. Nieuwe klanten worden verleid om meer af te nemen en grotere orders te plaatsen.

VERGELIJKBARE CASES:

CAKESUPPLIES
CAKESUPPLIES
Bekijk deze case
GISPEN
FACILITY TRADE GROUP
FACILITY TRADE GROUP
Bekijk deze case

DOWNLOAD ONZE GRATIS B2B WHITEPAPER

Maak van uw onderneming een succesvolle online speler met dit handboek voor Business to Business bedrijven
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MET TROTS WERKEN WE VOOR SUCCESVOLLE B2B KLANTEN:

GEÏNTERESSEERD?

Neem contact met ons op:

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Yannick Röling

E-commerce Consultant

030-8200238
yannick@experius.nl