MAGENTO B2B E-COMMERCE OPLOSSING

De vraag naar e-commerce oplossingen in de B2B markt groeit enorm. Groothandels, producenten, distributeurs en retailers worden uitgedaagd om hun succes naar online te vertalen. Dat is geen gemakkelijke taak: jaren aan procesoptimalisatie, afspraken met klanten over prijzen, assortimenten en leveringen zijn opgebouwd. Maak een vertaalslag van jouw onderneming naar het web en zorg dat jouw B2B platform meer wordt dan een online bestelformulier.

MAGENTO B2B webshop
INTEGRATIE

INTEGRATIE

Integratie met je bestaande ERP, PIM en CRM systemen. Koppel jouw platform aan verzendpartijen (PostNL, DPD, UPS, etc.), betalingsproviders en jouw eigen WMS.

B2B WHITELABEL

B2B WHITELABEL

Debiteur hiërarchie en accountbeheer, snel bestellen met CSV bestanden, klantspecifieke betalingscondities en klantspecifieke prijsafspraken in één platform.

MOBILE COMMERCE

MOBILE COMMERCE

Jouw klanten kopen vanaf nu ook onderweg online bij je in. Accountmanagers en medewerkers presenteren jouw assortiment op hun mobiel of tablet bij de klant.

INTEGRATIE

Een succesvolle vertaling van jouw huidige bedrijfsproces naar online valt of staat met een goede integratie met uw huidige systemen. Het ERP systeem is de backbone van de organisatie. Maar hoe vertaal je al deze klant- en productinformatie, prijsafspraken en processen naar online?

Magento B2B integreert met alle ERP, PIM en WMS systemen. Automatiseer jouw interne processen en deel je interne informatie met jouw klanten. Van productinformatie tot bestel- en factuurhistorie.

ERP koppelingen Magento

B2B WHITELABEL

Je klanten zijn gewend aan een B2C ervaring: een snelle webshop met veel productinformatie en een gemakkelijk bestelproces. Wanneer je echt succesvol wilt zijn vraagt jouw B2B webshop een andere benadering met andere functionaliteiten.

Experius heeft als antwoord hierop een krachtig totaaloplossing gebouwd: het Experius B2B whitelabel. Deze zit vol met standaard B2B functionaliteiten zoals: offertes aanvragen, bestellijsten maken, snel bestellen met Excel bestanden, betalingsafspraken en meer. Daarnaast zal Experius het platform volledig in de 'Look en Feel' van de onderneming stylen en zo herkenbaar maken voor bestaande klanten

 

Download B2B Whitelabel brochure

Macbook b2b whitelabel 2

MOBILE COMMERCE

Ook in de B2B sector is het gebruik van mobiele telefoons toegenomen. Inkopers willen bij voorkeur snel en overzichtelijk door het assortiment kunnen bladeren wanneer het hen uitkomt.

Mobile commerce helpt klanten productinformatie op te zoeken en contact te leggen via de chat. Daarnaast biedt het medewerkers de mogelijkheid om orders op te nemen of werkdocumenten en handleidingen op te zoeken via een tablet of mobiele telefoon.

Experius_Case_Gispen_Mobile

ZIEN WAT WE AL GEMAAKT HEBBEN VOOR ONZE B2B KLANTEN?

VERGELIJKBARE CASES:

CAKESUPPLIES
CAKESUPPLIES

Magento 2 Commerce: internationaal voorop blijven lopen

Bekijk deze case
GISPEN
GISPEN

Magento B2B: één naadloze customer experience

Bekijk deze case
FACILITY TRADE GROUP
FACILITY TRADE GROUP

Magento B2B geïntegreerd met Exact Globe: 1 technische totaaloplossing

Bekijk deze case

MET TROTS WERKEN WE VOOR SUCCESVOLLE B2B KLANTEN:

Yannick Roling

Yannick Röling

E-commerce Consultant

Phone Number030-8200238
Email Addressyannick@experius.nl

Casper 2

Casper Verhorst

E-commerce Consultant

Phone Number030-8200238
Email Addresscasper.verhorst@experius.nl