B2B e-commerce

Een geïntegreerd B2B E-commerce platform voor groothandels en producenten

MAGENTO B2B E-COMMERCE OPLOSSING

De vraag naar e-commerce oplossingen in de B2B markt groeit enorm. Groothandels, producenten, distributeurs en retailers worden uitgedaagd om hun succes naar online te vertalen. Dat is geen gemakkelijke taak: jaren aan procesoptimalisatie, afspraken met klanten over prijzen, assortimenten en leveringen zijn opgebouwd. Maak een vertaalslag van uw onderneming naar het web en zorg dat uw B2B platform meer wordt dan een online bestelformulier.

INTEGRATIE

Integratie met uw bestaande ERP, PIM en CRM systemen. Koppel uw platform aan verzendpartijen (PostNL, DPD, UPS, etc.), betalingsproviders en uw eigen WMS.

B2B FUNCTIONALITEITEN

Debiteur hiërarchie en accountbeheer, snel bestellen met CSV bestanden, klantspecifieke betalingscondities en klantspecifieke prijsafspraken in één platform.

MOBILE COMMERCE

Uw klanten kopen vanaf nu ook onderweg online bij u in. Accountmanagers en medewerkers presenteren uw assortiment op hun mobiel of tablet bij de klant.

SCHAALBAAR EN UITBREIDBAAR

Of u nou de eerste stap maakt naar online of al een online miljoenenbusiness runt, het Magento 2 B2B platform groeit met u mee.

INTEGRATIE MET ERP, PIM en WMS

Een succesvolle vertaling van uw huidige bedrijfsproces naar online valt of staat met een goede integratie met uw huidige systemen. Het ERP systeem is de backbone van de organisatie. Maar hoe vertaalt u al deze klant- en productinformatie, prijsafspraken en processen naar online?

Magento B2B integreert met alle ERP, PIM en WMS systemen. Automatiseer uw interne processen en deel uw interne informatie met uw klanten. Van productinformatie tot bestel- en factuurhistorie.

Meer over ERP integraties > 

B2B FUNCTIONALITEITEN

Uw klanten zijn gewend aan een B2C ervaring: een snelle webshop met veel productinformatie en een gemakkelijk bestelproces. Wanneer u echt succesvol wilt zijn vraagt uw B2B webshop een andere benadering met andere functionaliteiten.

Experius heeft als antwoord hierop een krachtig totaaloplossing gebouwd: de Experius B2B whitelabel. Deze zit vol met standaard B2B functionaliteiten zoals: offertes aanvragen, bestellijsten maken, snel bestellen met Excel bestanden, betalingsafspraken en meer.

Meer over de B2B whitelabel > 

MOBIELE KLANTBELEVING

Ook in de B2B sector is het gebruik van mobiele telefoons toegenomen. Inkopers willen bij voorkeur snel en overzichtelijk door het assortiment kunnen bladeren wanneer hun het uitkomt.

Mobile commerce helpt klanten productinformatie op te zoeken en contact te leggen via de chat. Daarnaast biedt het medewerkers de mogelijkheid om orders op te nemen of werkdocumenten en handleidingen op te zoeken via een tablet of mobiele telefoon.

MARKETING AUTOMATISERING

Uw B2B sales platform is de plek om nieuwe klanten aan te trekken. Geïnteresseerde en gekwalificeerde bezoekers worden gestuurd om contact op te nemen. Nieuwe klanten worden verleid om meer af te nemen en grotere orders te plaatsen.

VERGELIJKBARE CASES:

CAKESUPPLIES
CAKESUPPLIES
Bekijk deze case
GISPEN
FACILITY TRADE GROUP
FACILITY TRADE GROUP
Bekijk deze case

MET TROTS WERKEN WE VOOR SUCCESVOLLE B2B KLANTEN:

GEÏNTERESSEERD?

Neem contact met ons op:

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Yannick Röling

E-commerce Consultant

030-8200238
yannick@experius.nl