BUSINESS TO BUSINESS

BUSINESS TO BUSINESS

Een B2B e-commerce oplossing die geïntegreerd wordt met jouw huidige systemen, en een gebruikerservaring die jouw bezoekers gewend zijn van B2C shops. Zo wordt jouw webshop meer dan een online bestelformulier. 

Meer over B2B e-commerce

DIRECT TO CONSUMER

DIRECT TO CONSUMER

Wil je als fabrikant of producent van een merk écht de connectie aangaan met de consument, dan is een direct online verkoopkanaal voor jou de beste optie. Meer inzicht in hoe de klant geholpen wil worden en meer controle over merkperceptie. 

Meer over D2C e-commerce

BUSINESS TO CONSUMER

BUSINESS TO CONSUMER

Een B2C shop die jou onderscheidt van de massa. Biedt een superieure, snelle ervaring op elk kanaal, offline en online en elk device. Geef jouw assortiment aan merken en producten overzichtelijk en vindbaar weer op jouw shop.

Meer over B2C e-commerce

INTEGRATIE

INTEGRATIE

Verminder het handmatige werk en het aantal fouten bij de invoer en update van informatie. Samen met bekende ERP, CRM en PIM partners realiseren wij een naadloze integratie met Magento. 

Meer over PIM

 

OPTIMALISATIE

Optimalisatie

Zet User Experience (UX) en User Interface (UI) optimalisatie in, zodat klanten in no-time hun aankoop kunnen doen. Een snelle, gebruiksvriendelijke webshop is key voor conversie.

Meer over optimalisatie en design

DOORONTWIKKELEN

DOORONTWIKKELEN

Tijdens en na het project blijven we betrokken, lossen issues op en denken mee over de doorontwikkeling van jouw Magento webshop of e-commerce oplossingen. Dat is werken met een partner in e-commerce. 

Meer over support via onze contactpagina

WERK WAAR WE TROTS OP ZIJN

ELEGANZA
ELEGANZA

Hoe Eleganza als early bird startte met PWA

Hoe bied je klanten de gebruikerservaring in je webshop, die past bij de high-end fashion look & feel van je winkels? Met de toekomstbestendige Progressive Web App (PWA) technologie, biedt Eleganza haar gebruikers een superieure shopping ervaring voor mobiel en desktop in één. Razendsnel, app-like en offline beschikbaar.

Bekijk deze case
PRINT.COM
PRINT.COM

Innovatief, internationaal printplatform. Headless Magento 2

Print.com, een nieuwe speler in de online printmarkt, bouwde een innovatief internationaal printplatform. Het platform bestaat uit een gesloten webapplicatie waar professionals in slechts twee stappen print, sign en large format producten kunnen bestellen. Snel, flexibel en B2B e-commerce.

Bekijk deze case
CAKESUPPLIES
CAKESUPPLIES

Internationaal Magento 2 B2B Commerce platform

Dit platform biedt alle gemakken voor B2B gebruikers, verpakt in een unieke en oogstrelende B2C ervaring. In 2018 heeft de webshop van CakeSupplies de Duchtento Award voor Best Magento B2B Project gewonnen.

Bekijk deze case
FACILITY TRADE GROUP
FACILITY TRADE GROUP

Magento 2 Commerce B2B sales en service platform

Een uitdagend traject waar drie bedrijven met drie verschillende ERP systemen en drie bijbehorende webshops zijn samengebracht in één technische totaaloplossing.

Bekijk deze case
Boots
Boots

Magento Commerce Cloud met vernieuwend design en Akeneo PIM integratie

Een overstap van Magento 1 naar Magento 2. Met een volledig responsive en fris ontwerp, dat een betere gebruikerservaring biedt. En een efficiëntieslag intern door de integratie met PIM. Dit alles in 4 maanden tijd. 

Bekijk deze case
Ukje
Ukje

Groeiparel Ukje heeft internationaal succes met Magento 2 platform en verkopen op marketplaces. B2B & B2C markt.

Bekijk deze case

WIJ WERKEN SAMEN MET DEZE KLANTEN:

NIEUWS & BLOG
Impact van Facebook Shops op het e-commerce landschap
Impact van Facebook Shops op het e-commerce landschap

Facebook Shops is een nieuwe feature van Facebook, die ondernemers de mogelijkheid biedt om hun producten via Facebook aan te bieden aan de consument. Maar welke kansen biedt deze feature? Waar moet je op letten? We vertellen het je graag.

Geschreven door

Ilse Büter, 8 juli 2020
Lees meer
De toekomst van ecommerce is hier! (eBook)
De toekomst van ecommerce is hier! (eBook)

Blijf niet achter! Het tempo waarmee ecommerce verandert is sneller dan ooit.  Consumenten en kopers verwachten excellente en snelle shopping ervaringen, nu zij meer en meer de voordelen van ecommerce ontdekken is de kans klein dat ze helemaal teruggaan naar hun oude shopping gedrag. Lees in dit exclusieve eBook 'The Future is Now' de trends die je volgens ons en andere.

Geschreven door

Ilse Büter, 6 juli 2020
Lees meer

Waar wij ook trots op zijn

Badge-E100-20-zwart-transparant-variant1-1
FD-Gazellen-2019-1
magento solution partner
adobe-logo-silver-partner-experius
TESTIMONIALS

“ Over de implementatie zijn we super tevreden, alles wordt goed gedocumenteerd en netjes bijgehouden. ”

MILCO ROSSENAAR

Deleukstetaartenshop & Cakesupplies

“ Het eindresultaat past precies bij de verwachting die wij hadden! ”

PETER VAN NOORDENNEN

Veto

“ Dankzij de kennis en de professionaliteit van Experius is een prachtige webshop werkelijkheid geworden! ”

BAS DE WIT

CCNed

“De opdracht van Experius was om het gevoel wat je krijgt bij de fysieke winkel van OBLIQUE in Utrecht  over te brengen op de webshop. Zo is er door Experius een mooie brug geslagen tussen het online en offline kanaal en is het echt een eenheid worden. “

GUUS VAN DE STAAK

Oblique

"Het e-commerce traject ga je écht samen als een team aan, dat is de kracht van Experius."

MARIJN SOETEKOUW

Boots Netherlands